гланца за устни

БЛЕСТЯЩO ОЧАРОВАНИЕ!

Красотата има своето ново оръжие – гланц за устни Lip Charm. 10 цвята с ярък гланцов или нежен сияен завършек. Бъди точката на притегляне за възхитените погледи.

Днес ти избираш гланцовия цвят за устните, а утре ще поискаш сияен завършек и наситен цвят – това е толкова лесно! Новият гланц Lip Charm от Faberlic в удобен формат под формата на тубичка ще подчертае твоето настроение и ще подсили закона за притегляне на възхитените погледи!

Специалният комплекс LIPerfection O се грижи за кожата на устните, увеличава и подчертава контура, овлажнява и изглажда релефа. Нежната текстура на блясъка с витамин Е създава ефирното и комфортно покритие, разглажда фините бръчки и съхранява еластичността на кожата.

5-те гланцови и 5 сияйни цвята с приятен аромат на горски плодове ще заемат достойно място в твоята козметична чантичка и ще придадат на твоите устни превъзходен вид, от който ще бъде просто невъзможно да се откъснеш.

Гланц за устни Lip Charm – за създаване на ярък гланцов или нежен сияещ финиш!

  • 5 гланцови и 5 шимърни оттенъка.
  • Нежната текстура на гланца създава безтегловно и нелепкаво покритие на устните.
  • Специалният комплекс LIPerfection се грижи за кожата на устните, изглажда нейния релеф и прави контура на устните по-отчетлив.
  • Витамин Е запазва еластичността на кожата и зараства малките бръчици.
  • Очарователният гланц за устни Lip Charm излъчва приятен аромат на горски плодове, от който е просто невъзможно да се откъснеш.

Срок на годност: 3 години от датата на производство, посочена на опаковката.

Станете Консултант, и Вие ще можете да купувате продуктите за дома, здравето и красотата с отстъпка от 20 до 26%!

Авторски публикации 264

Хей,хареса ли ти това?Напиши две - три думички за нас!

Свързани публикации

Започнете да пишете термина, по който желаете да направите търсене, и натиснете Enter. Натиснете ESC за отказ.

Нагоре
%d bloggers like this: