ястия с бамбукови фибри

ВКУСНО И ПОЛЕЗНО!

Серия от полезни и вкусни хранителни продукти за цялото семейство – Nechaev Family Club. Включвайте се в клуба на единомишлениците, за които здравословният начин на живот е и самият живот.

„Уважаеми приятели! Правилното хранене лежи в основата на доброто здраве и когато цялото ни семейство реши да се придържа към здравословния начин на живот започнахме много внимателно да изучаваме продуктите, които слагаме на нашата маса. И скоро след това стигнахме до извода: някои храни, които всички ние сме свикнали да считаме за полезна, на практика не носи никакви ползи за организма.
Тогава решихме да създадем линия от „правилна“ и същевременно вкусна храна, а също да съберем всички единомишленици в един клуб, който нарекохме Nechaev Family Club. Заедно с екип от водещи експерти ще разкажем на лесен и достъпен език не само за правилното хранене, но и като цяло за здравословния начин на живот. Очакват ви много увлекателни интерактивни предавания, нескучни лекции и приятни изненади. Добре дошли!“

Алексей Нечаев, основател на компания Faberlic и Nechaev Family Club
Елена Нечаева, съосновател, идеолог и душата на Nechaev Family Club

Готови решения за закуска, обед и вечеря
Богатите на витамини и микроелементи ястия с бамбукови фибри ще удивят вашите близки със запомнящи се аромати, ярките акценти на подправките, със сочността и наситеността на вкусовете.

Шоколад „5 суперхрани“
Черен и млечен шоколад с любимите плодове, горски плодове и ядки. В състава на всеки шоколад има уникален комплекс от 5 суперхрани за поддържане на вашата младост, красота и здраве. Нискокалоричният и полезен шоколад не съдържа захар, в едно парченце има по-малко от 16 ккал!

Чай „LONG LIFE“
Изисканите и притегателни чаени купажи със сочни горски плодове, ароматни плодове и суперхрани зареждат с жизнена енергия и позитив!

Станете Консултант, и Вие ще можете да купувате продуктите за дома, здравето и красотата с отстъпка от 20 до 26%!

Авторски публикации 264

Хей,хареса ли ти това?Напиши две - три думички за нас!

Свързани публикации

Започнете да пишете термина, по който желаете да направите търсене, и натиснете Enter. Натиснете ESC за отказ.

Нагоре
%d bloggers like this: