Пътуването леко

ВСИЧКО Е ПО МЕСТАТА СИ

Комплектът за пътешествия е задължително да притежава всеки любител на приключенията.

В комплекта са включени шест флакона с различна вместимост, удобна козметична шпатула и влагонепроницаема козметична чантичка със закопчалка zip-lock. 

Флаконите в удобен формат за пътешествия ще поместят в себе си всички средства за грижа за кожата и косата – вземи ги със себе си и не губи ценно време за друго, освен за път.

Комплектът ще ти потрябва и докато си във фитнеса.

Мини-форматът не е за теб?

Тогава обърни внимание на другата козметична чантичка – с три отделения. Тя има удобна кукичка за окачване, която ще ти свърши работа във влака например.

Горният джоб на козметичната чантичка е влагонепроницаем. В него удобно се съхраняват четките и пастата за зъби. В средното може да се сложат неголеми шишенца, памучни клечки, спонжове.

Средното отделение е най-обемно, с устойчиво дъно. То е идеално за поставяне на кремове, душ-гелове, шампоани – в него влизат средства в оригиналния им размер.

Всички джобове се затварят с цип, а самата козметична чантичка се фиксира с велкро лепенки. В сгънат вид това е напълно компактен аксесоар, който няма да заеме много място в куфара. 

И всичко е на мястото си – удобно, практично, надеждно!

Искаш ли на изгодна цена Комплектът за пътешествия?

РЕГИСТРИРАЙ СЕ !

Авторски публикации 257

Хей,хареса ли ти това?Напиши две - три думички за нас!

Свързани публикации

Започнете да пишете термина, по който желаете да направите търсене, и натиснете Enter. Натиснете ESC за отказ.

Нагоре
%d bloggers like this: