ДОМАШНИ ДРЕХИ

ДОМАШНИ ДРЕХИ

Специално за вас сме подготвили уютна и съблазнителна колекция за сън и релакс, изпълнена с японска грация и духовност.

Нека времето, прекарано у дома, е специално. Изхвърлете стари впити тениски и панталони. Сменете ги за дрехи, които ще ви позволят да се чувствате уверени и да останете елегантни в оценката на външния вид.

Смята се за нормално да носим у дома, това което вече е твърде вехто за „парадно облекло” – разтеглени пуловери, безвъзвратно лекьосани тениски, издупени дънки и чоропогащници с бримка. Оправданието е, че от дългото носене, те идеално са приели формите на нашето тяло или просто ни е жал да ги изхвърлим. Практично, но некрасиво. Това не само ни създава имидж на повлекани. Привързаността към старото е мощна психологическа „котва”, която ни кара да се връщаме в миналото и да изживяваме отново отминалите неудачи и преживявания.

Специално за вас сме създали уютна и съблазнителна колекция за сън и релакс, използвана с японска грация и духовност. Можете да направите вашето изображение женствено, аристократично и ориенталско цветно.

Шортите и панталоните са с еластична талия. Горната част има тесни, регулируеми презрамки и изящно V-образно деколте. Кимоното е с подвижен колан. Благодарение на свободната кройка в тези дрехи е удобно да се релаксира и да се наслаждавате на отражението си в огледалото. Изберете каквото харесвате, комбинирайте, за да създадете стилен домашен вид.

Всички дрехи са в актуални цветове – синьо, зелено, розово, черно – от течащ сатен с мек блясък. Дантелената украса придава изтънченост и чар на нещата.

Нека времето прекарано у дома бъде специално!

КАТАЛОГ И ПОРЪЧКА

Авторски публикации 264

Хей,хареса ли ти това?Напиши две - три думички за нас!

Свързани публикации

Започнете да пишете термина, по който желаете да направите търсене, и натиснете Enter. Натиснете ESC за отказ.

Нагоре
%d bloggers like this: