грижа за косата Winter Care

ЗИМНО СПАСЕНИЕ

Новата линия средства за грижа за косата Winter Care грижливо възстановява косата и я прави силна. Безкомпромисна защита от негативното въздействие на околната среда от Faberlic

В зимния период на косата е необходима особена и допълнителна грижа. Ниските температури навън и сухият въздух в помещението влияят негативно на структурата на косъма и косата губи от силата и блясъка си. Носенето на аксесоари за глава начупва косата, създава ефекта наелектризирана коса, а кожата на главата се нагрява по-бързо и се замърсява заради „парниковия ефект“. Зимата е едно истинско изпитание!

Специалните средства Winter Care ще спасят и съхранят здравето на твоята коса. Влизащите в състава аминокиселини дълбоко проникват и възстановяват структурата на косъма, ефективно защитават от негативното въздействие на околната среда. Подари на косата си здрав блясък и професионална грижа заедно с новите средства EXPERT с технологията „зимна терапия“:

Шампоанът-балсам 2 в 1 за всички типове коса грижливо почиства косата от замърсявания, съхранява хидробаланса, подхранва и изглажда косата по цялата й дължина.
Балсамът за всички типове коса допълва и подсилва действието на шампоана, укрепва структурата на косъма, прави косата мека и блестяща. Подходящ е за редовна употреба.
Маската за всички типове коса дълбочинно подхранва косата и кожата на главата, възстановява естествения блясък на косата, като я прави задълго красива и копринено мека.

Серията Winter Care е подходяща за всички типове коса. Изпробвай универсалните средства за грижа за косата още сега. Ти и твоята коса ще заобичате зимата!

Добре дошли във Faberlic! Започнете своето пътешествие! Станете Консултант, и Вие ще можете да купувате продуктите за дома, здравето и красотата с отстъпка от 20 до 26%!

Авторски публикации 257

Хей,хареса ли ти това?Напиши две - три думички за нас!

Свързани публикации

Започнете да пишете термина, по който желаете да направите търсене, и натиснете Enter. Натиснете ESC за отказ.

Нагоре
%d bloggers like this: