новата палета Celebrating Makeup

ИДЕАЛНОТО БЛЕЩУКАНЕ!

Създавай блестящ грим заедно с новата палета Celebrating Makeup – десет блещукащи цвята, които идеално се съчетават един с друг. Какво съчетание ще избереш ти?

Няма момиче или жена, което да не ползва козметика, за да изглежда по-младо, красиво и ярко. Правилният грим подчертава най-хубавото, прави лицето привлекателно и прикрива недостатъците, като придава увереност в себе си.

За актуалния и стилен образ е много важно да се подберат добре съчетаващи се помежду си цветове сенки. Създавай ефектни преходи, играй с цветовете, търси своя стил заедно с новата палитра сенки за клепачи Celebrating Makeup.

Десет блещукащи цвята със сатенен завършек идеално се съчетават един с друг, лесно се нанасят и отлично се разстилат. Оригиналната опаковка, широкото огледало и удобният двустранен апликатор в комплекта още повече ще подобрят настроението ти след тази покупка. Подчертай своите очи с блестящите частици от новата палитра Celebrating Makeup от Faberlic.

Омръзна ти скучният еднотонен грим? Искаш да направиш очите си по-изразителни, да поекспериментираш?

Палитрата сенки за очи Celebrating Makeup е това, което ти е нужно за целта! 10 бляскави оттенъка, които идеално се съчетават един с друг са всичко за твоя идеален грим на очите всеки ден!

Създавай ефектни цветови преходи, играй си с тоновете и полутоновете, търси своя стил, звучащ в унисон с твоето настроение!

  • 10 наситени оттенъка със сатенов финиш: от „слонова кост“ до тъмнокафяв.
  • Лесно се нанасят и отлично се тушират благодарение на копринената им текстура.
  • Удобен двустранен апликатор в комплекта.

Срок на годност: 2,5 години от датата на производство, посочена на опаковката.

Станете Консултант, и Вие ще можете да купувате продуктите за дома, здравето и красотата с отстъпка от 20 до 26%!

Авторски публикации 264

Хей,хареса ли ти това?Напиши две - три думички за нас!

Свързани публикации

Започнете да пишете термина, по който желаете да направите търсене, и натиснете Enter. Натиснете ESC за отказ.

Нагоре
%d bloggers like this: