продукти за коса

ИСТИНСКИ ЦВЯТ!

Топ новост за блондинки – продукти за коса BLONDE ICON! Благородният студен оттенък блонд изисква особено внимание. Поддържай красотата и цвета на своята коса заедно с Faberlic.

Новата серия продукти за коса BLONDE ICON е разработена специално за благородния студен оттенък. В състава на продуктите влизат активният комплекс Kerestore™ 2.0 и сапфирената пудра.

Kerestore™ е родствен на структурата на човешкия косъм кератин, който разпознава и възстановява дори най-увредените участъци. По данни от изследване на компанията Croda (Великобритания) този вид кератин удебелява всеки косъм с до 5%.

Сапфирената пудра е богата на желязо и титан, които й придават особено светлосин цвят. Пудрата стимулира изработката на колаген, придава на косата гладкост и я изпълва със скъпоценно сияние.

Шампоан за неутрализиране на жълтеникавия ефект
Съдържа виолетов пигмент за поддържане на благородния студен оттенък на изрусената коса, предотвратява нежелателното пожълтяване. Подходящ е за честа употреба.

Възстановяващ балсам за изрусена коса
Продуктът ефективно възстановява увредените участъци на косата, като ги изпълва със сила и красота. Използвайте за подсилване на ефекта на неутрализация на жълтеникавия цвят след шампоан BLONDE ICON.

Възстановяващ серум за изрусена коса
Серумът с иновационна формула отстранява ефекта на сухата и чуплива изрусена коса. Препоръчва се да се използва след всяко миене на косата.Шампоан за неутрализиране на жълтеникав ефект Blonde Icon17.49 BGN13.29 BGN10.63 BGN4.72Възстановяващ балсам за изсветлена коса BLONDE ICON17.49 BGN13.29 BGN10.63 BGN4.72Възстановяващ серум за изсветлена коса Blonde Icon17.49 BGN13.29 BGN10.63 BGN4.72

Станете Консултант, и Вие ще можете да купувате продуктите за дома, здравето и красотата с отстъпка от 20 до 26%!

Авторски публикации 264

Хей,хареса ли ти това?Напиши две - три думички за нас!

Свързани публикации

Започнете да пишете термина, по който желаете да направите търсене, и натиснете Enter. Натиснете ESC за отказ.

Нагоре
%d bloggers like this: