Нощната маска-желе Bioglow

МАНГОТО НОСИ СЛАДКИ СЪНИЩА

Нощната маска-желе Bioglow с възхитителния аромат на зряло манго стимулира природното обновяване и регенерация на кожата, овлажнява и подобрява цвета на лицето. Сияй естествено!

Към най-слънчевата beauty серия Bioglow с иновационнa технология за доставка на кислород до най-дълбоките слоеве на кожата Novaftem-O2® и с комплекс от витамини беше добавен нов продукт — Нощната маска-желе с аромат на сочно манго.

Уникалната формула помага „да се влеят нови сили“ в клетките на кожата, да се изпълнят те с енергия и да се задействат процесите на обновяване. По време на сън се възстановява естественото ниво на овлажненост, стимулира се регенерацията на клетките, подобрява се цветът на лицето. Леката пластична текстура на маската послушно се разстила по кожата, а възхитителният аромат на зрялото мянго повишава настроението.

Нощната маска-желе Bioglow

Артикул: 1306

29.79 BGN 22.69 BGN

Обeм: 50 мл.

Научи се да разбираш езика на твоята кожа! Ако тя казва: „Бръчиците станаха по-дълбоки, уморена съм, не ми отива бледния цвят“ – това означава, че има нужда от витамини С и B3 и антиоксиданти!

Бюти-серията Bioglow с витамин С е глътка освежителен фреш за твоята кожа, който и подарява енергия и сияние за целия ден.

Нощната маска-желе:

  • Стимулира природния механизъм за обновяване на кожата.
  • Овлажнява.
  • Подобрява цвета на лицето.
  • Има лека пластична текстура.
  • Подарява прекрасен аромат на зряло манго.

Твоята кожа сякаш свети отвътре!

Комплексът Bioglow с витамин С подобрява цвета на лицето и му придава сияние, осигурява антиоксидантна защита на кожата.

Витамин B3 (ниацинамид) изглажда релефа на кожата, повишава нейната еластичност и способността и да задържа влага.

Novaftem-O2 е технология за доставяне на кислород в дълбоките слоеве на кожата, патентована от Faberlic, даваща възможност максимално ефективно да се усвояват полезните вещества.

Декларация за съответствие

Станете Консултант, и Вие ще можете да купувате продуктите за дома, здравето и красотата с отстъпка от 20 до 26%!

Харесва ли ви?

Да го направим!

Авторски публикации 243

Хей,хареса ли ти това?Напиши две - три думички за нас!

Свързани публикации

Започнете да пишете термина, по който желаете да направите търсене, и натиснете Enter. Натиснете ESC за отказ.

Нагоре
%d bloggers like this: