Масажен валяк от Faberlic

Акупунктурният масажен валяк ще ви помогне да поддържате здравето на гърба и винаги да сте в добра форма!

Способността да се грижи за здравето в комфортна домашна среда е едно от най-важните постижения на човечеството! Комбинираме технологиите на традиционната медицина с древните познания по акупунктурата и представяме компактен аксесоар за релаксация, контрол на болката и профилактика на заболявания на гърба.

Акупунктурният масажен валяк едновременно засяга много биологично активни точки. Микроядрите са насочени към нервните окончания – те подобряват кръвообращението, облекчават болката в мускулите и стимулират процесите на възстановяване на тъканите.

Акупунктурата е част от една цялостна медицинска система, която с времето е изработила свои начини за справяне с всеки физически или психичен проблем, състояние или болест. За разлика от западната медицина, обаче, тя не разполага с възможности за спешни интервенции, които да спасяват човешки живот при физически травми.

Компактен аксесоар за релаксация

Масажът под влияние на собствената гравитация е традиционен метод, който се използва от много години и се оказа ефективен, безопасен начин за подобряване на здравето, облекчаване на болката и увеличаване на функционалните резерви.

Редовна употреба на ролката:

  • активира метаболитните процеси в организма,
  • предотвратява остеохондрозата и други заболявания на гърба,
  • нормализира мускулния тонус.

Поставете ролката под врата, краката, краката, ръцете, долната част на гърба. Използвайте ролката, докато лежите или седите. В случай на неприятни усещания, не използвайте валяка върху голо тяло, покрийте го с чаршаф или друга тънка кърпа.

Ролката е подходяща за шията и долната част на гърба при остеохондроза, радикулит, както и за главоболие, безсъние и наднормено тегло. Акупунктурният масаж отпуска и помага за бързо справяне със стреса! 

Използвайте заедно с масажен килим ( 11035 ).

КАТАЛОГ И ПОРЪЧКА

Авторски публикации 243

Хей,хареса ли ти това?Напиши две - три думички за нас!

Свързани публикации

Започнете да пишете термина, по който желаете да направите търсене, и натиснете Enter. Натиснете ESC за отказ.

Нагоре
%d bloggers like this: