МОДЕРЕН ЛЕТЕН МИНИМАЛИЗЪМ

МОДЕРЕН ЛЕТЕН МИНИМАЛИЗЪМ

Правим планове с колекцията „Минимализъм“.

През лятото щастието изисква минимум: лека рокля от любимия ви десен, удобни маратонки и чанта през рамо! Настъпващото лято обещава да бъде активно и наситено със събития – сега правим планове за изключително време на ваканции и приключения с колекцията „Минимализъм“.

Почти всеки дизайнер поне един път в живота си представя в колекциите дрехи минималистичен стил. Такива модели не са само един от елементите на ревюто, но отличителен белег на цялата колекция.

Ярък пример за това може да послужи дизайнерът Келвин Клайн. Известния моден дизайнер е израснал в бедните квартали на Ню Йорк и е доста добре запознат с детайлите в образа не по мярка за успех.

Заслужава да се отбележи, че обеци, висулки или могат да създадат доста екстравагантна форма, което допълнително ще подчертае простота в облеклото.

Появата на този стил се дължи на факта, че в Европа, модата не може напълно да се откажат от всички видове бижута. Предвид наличието на най-малко един накит не се счита за минималистичен. Така с леко променено име това довело до появата на една нова тенденция в модата.

Сдържани цветове, остри линии, геометрични щампи – минималистичните тенденции намират все повече фенове! Всичко е просто, универсално, но изискано и стилно: съвременните модни жени, които са уморени от шокове, искат да бъдат такива. 

Оказва се, че превръщането на основния модел в модел на благодат е задача за професионалистите. Как да не загубим индивидуалността, да не разтворим капка в морето от минималистични решения? 

Faberlic предлага да заложите на уникална палитра и модерни материали!

Трикотаж – в нежни нюанси на тюркоаз и розово. Рокля – от ефектен неопрен. Основният щрих е изработен от течащ лъскав сатен. Сред новостите на колекцията „Минимализъм“ ще намерите акцент за дръзко докосване в образа и най-необходимото за пролетната актуализация. И разбира се плюс размер!

КАТАЛОГ И ПОРЪЧКА

Авторски публикации 264

Един коментар за “МОДЕРЕН ЛЕТЕН МИНИМАЛИЗЪМ

Хей,хареса ли ти това?Напиши две - три думички за нас!

Свързани публикации

Започнете да пишете термина, по който желаете да направите търсене, и натиснете Enter. Натиснете ESC за отказ.

Нагоре
%d bloggers like this: