средства за депилация

МОМЕНТЪТ, КОГАТО СИ ГОТОВА ЗА МИНИПОЛА

Новата серия средства за депилация и бръснене Deline гарантира максимален резултат в битката за съвършена кожа без нито един излишен косъм!

Депилацията изисква деликатен и индивидуален подход, като успехът от процедурата зависи от структурата на косъма, прага на болката и начина на живот. Новата серия средства Deline гарантира максимален резултат в битката за съвършена кожа без нито един излишен косъм.

Восъчните ленти за депилация с лекота отстраняват дори най-късите и тънки косъмчета, не травмират кожата. Серията Deline ще дари гладка кожа на краката ти за цели 28 дни. След beauty процедурата кожата трябва да се успокои – използвай специалното почистващо масло за след депилация. Екстрактът от орхидея снема раздразнението, а влизащото в състава масло от бразилско мурумуру дълбочинно подхранва и овлажнява кожата.

Успокояващият ефект ще се затвърди с крема за след депилация Deline. Благодарение на кислородния комплекс и маслата средството ефективно омекотява раздразнената кожа, а също така забавя растежа на косъмчетата и ги изтънява, като така не се налага толкова често да се повтарят процедурите по депилация и бръснене.

Продължителното усещане за гладка кожа ще дарят специалните средства Deline. Гелът за бръснене например осигурява идеалното приплъзване на бръснача и защитава кожата от микропорязвания по време на процедурата. За да се предотврати врастването на косми изпробвай специалния тоник за след бръснене и депилация. Емулсията съдържа гликолова и млечна киселини. Тоникът меко ексфолира кожата и осигурява свободния растеж на космите. Средството е подходящо за ежедневна употреба.

Нови формули за красота от Faberlic – всичко ще мине гладко!

РЕГИСТРИРАЙТЕ и получавате отстъпки от 20 – 26%!Регистрацията е абсолютно безплатна и отнема не повече от 3 минути!

Авторски публикации 257

Хей,хареса ли ти това?Напиши две - три думички за нас!

Свързани публикации

Започнете да пишете термина, по който желаете да направите търсене, и натиснете Enter. Натиснете ESC за отказ.

Нагоре
%d bloggers like this: