Почистващата маска

НИЩО ИЗЛИШНО – ФОРМУЛА N4W

Ние казваме стоп на несъвършенствата по лицето! Формулата на чистата кожа N4W с тасманийски пипер и цинк регулират работата на мастните жлези, почистват и матират младата кожа на лицето.

Новата линия козметични средства N4W за грижа за кожата е разработена специално за подрастващи на възраст над 12 години. Влизащите в състава компоненти ефективно и безкомпромисно се борят за това кожата да е здрава и чиста.

Zn PCA – цинкова сол на пиролидон карбоновата киселина. Натуралният компонент намалява изработката на кожна мазнина и подобрява извеждането ѝ от жлезите, а също ускорява процеса на създаване на нови клетки и отмирането на старите. Zn PCA потиска растежа на бактериите, които са причина за появата на гнойни пъпки и други възпаления. Безопасният антисептик за кожата с възможност да задържа влагата прави кожата гладка и стегната.

ТАСМАНИЙСКИ ПИПЕР – TAZMAN PEPPER™

Растението е било масово използвано от аборигените от Тасмания и Австралия като лекарствено средство и добавка. Счита се, че това е най-полезният пипер в света. Невероятно, но факт: екстрактът от тасманийски пипер е с успокояващо действие, премахва усещането за дискомфорт и парене, снема възпалението и раздразнението на кожата.

Почистващата маска 4 в 1 грижливо ексфолира, почиства порите и облекчава неприятните усещания по кожата. Може да се използва като маска, скраб и за ежедневно почистване.

Лосионът срещу черни точки 4 в 1 премахва гнойните пъпки, свива порите, понижава изработката на себум.
Матиращият крем 4 в 1 нормализира изработката на себум, матира кожата, изравнява тена и овлажнява кожата.
Коректорът 4 в 1 мигновено маскира несъвършенствата, регулира изработката на себум, способства за премахването на черните точки, облекчава неприятните усещания.
Почистващият гел-пяна 4 в 1 прочиства замърсяванията и кожните масти, подходящ е за сваляне на грима, интензивно овлажнява и придава усещане за комфорт.

Несъвършенствата по лицето – кажете стоп!

Открий новата формула за здрава и чиста кожа заедно с Faberlic.

Станете Консултант, и Вие ще можете да купувате продуктите за дома, здравето и красотата с отстъпка от 20 до 26%!

Авторски публикации 254

Хей,хареса ли ти това?Напиши две - три думички за нас!

Свързани публикации

Започнете да пишете термина, по който желаете да направите търсене, и натиснете Enter. Натиснете ESC за отказ.

Нагоре
%d bloggers like this: