Червило

НОВИТЕ ЦВЕТОВЕ НА STAY.TRUE!

Червило без компромиси – Stay.True! Трайното течно червило от ново поколение придава на устните обемен цвят и ефирен матов завършек. Посрещни новите цветове!

Матовите текстури не за първа година се радват на огромна популярност и са голямата конкуренция на гланцовите червила. В арсенала на всяко модерно момиче има 2-3 цвята от любимия матов тон, които възхитително подчертават нейния образ, характер и настроение.

Трайното течно червило от ново поколение Stay.True от Faberlic придава на устните обемен цвят и ефирен матов ефект. Апликаторът с форма на платно идеално равно очертава контура на устните и прецизно разпределя червилото още с първото нанасяне, а влизащият в състава активен ингредиент buxom lip визуално увеличава обема на устните. Безспорните преимущества на това червило го превърнаха в хит сред матовите червила на серията Glam Team.

Матовата революция продължава! Новите цветове на течното червило Stay.True:

• Опушено розовият (арт. 40874) цвят е универсален и практичен за момичета с всякакъв тен на кожата. Подчертава естествеността, нежността и елегантността.

• Кашмирената роза (арт. 40875) прекрасно подхожда на момичета със светла кожа. Нюдовият цвят на червилото изглежда актуално и естествено по всяко време на деня.
• Аленият (арт. 40876) цвят е един идеален акцент. Неутралният грим и ярките матови устни са едно от най-модерните съчетания, използвани от визажистите.
• Марсала (арт. 40877) е тъмно-виненият цвят, с който ще създадете ефектния вечерен акцент. Ако си готова да привличаш и завоюваш внимание, то това червило задължително трябва да се намира в твоята козметична чантичка.

Тук ще намерите актуалния каталог с Ексклузивни оферти за вас!

Авторски публикации 257

Хей,хареса ли ти това?Напиши две - три думички за нас!

Свързани публикации

Започнете да пишете термина, по който желаете да направите търсене, и натиснете Enter. Натиснете ESC за отказ.

Нагоре
%d bloggers like this: