новата серия EXPERT

ПРОГРАМА „СЕБОБАЛАНС“

Новата серия EXPERT

Състоянието на кожата зависи от редица вътрешни и външни фактори, които зависят от възрастта, околната среда и начина на живот. Основната причина за мазния блясък е повишената активност на мастните жлези. Това явление се нарича хиперсеборея. Характерни признаци на мазната и смесен тип кожа са разширените пори, мазният блясък по цялата повърхност на лицето или в Т-зоната, черните точки, повехналият вид, периодично появяващи се бели или червени пъпки.

Компанията Faberlic под ръководството на лекари-дерматолози разработи програма „Себобаланс“, чиято цел е контролирането на мазнотата на кожата и борбата с разширените пори.

Ролков гел за почистване на порите (ROLLING)
Деликатно излющва вроговените клетки и почиства порите. Не травмира дори най-чувствителната кожа. Явява се алтернатива на механичното почистване на лицето в салон за красота.

Крем за свиване на порите (ROSE)
Освобождава порите от тяхното съдържание. Специално средство за изравняване на релефа на кожата в домашни условия, явява се алтернатива на лазерната шлифовка на кожата на лицето.

Маска за дълбочинно почистване (CLAY)
Притежава антисебореен ефект, снема възпалението и регулира активността на мастните жлези – това е една прекрасна алтернатива на салонните маски за мазна кожа.

Комплексната програма „Себобаланс“ деликатно ще почисти и свие порите, ще върне на кожата на лицето матовия й тен, ще намали появата на пъпки и ще подобри състоянието на кожата. Довери своята красота и здраве на серията EXPERT от Faberlic.

Станете Консултант, и Вие ще можете да купувате продуктите за дома, здравето и красотата с отстъпка от 20 до 26%!

Авторски публикации 243

Хей,хареса ли ти това?Напиши две - три думички за нас!

Свързани публикации

Започнете да пишете термина, по който желаете да направите търсене, и натиснете Enter. Натиснете ESC за отказ.

Нагоре
%d bloggers like this: