Тенджерите с дръжка

ПРОФИ В КУХНЯТА! НОВОТО В КАТАЛОГ №10

Готви с удоволствие – с новите продукти на Faberlic Home се създават кулинарни шедьоври. Шефът-готвач с международен опит Джовани Филипоне ги изпита и ги препоръчва!

В грил тигана с незалепващо покритие може да се готви месо, риба и зеленчуци на всички видове печки. Особеност на този съд е оребрената му повърхност.

При пържене излишната мазнина от продуктите изтича в жлебовете, а употребата на олио се свежда до минимум.

Освен това, тиганът има специален улей, благодарение на който може да се излее излишната мазнина. Така храната е не само вкусна, но и здравословна!

Тенджерите с дръжка имат същото здраво и трайно незалепващо покритие, като това на тиганите. Освен това в комплекта има и капак.

Този съд е подходящ за пържене, варене, задушаване, пасиране, приготвяне на сосове. Тенджерите с дръжка са идеални за ястия, в които е важно течността да се задържи до края на готвенето.

Лопатки, бъркалки, черпак, четка, щипци с оригинален фирмен дизайн са принадлежностите, с които се посрещат всички нужди в кухнята.

Облекчава се процесът на готвене и се гарантира внимателното боравене с продуктите и съдовете. Не увреждат незалепващото покритие, не попиват миризми и не се боят от високите температури!

Новите продукти на Faberlic Home!

Регистрирайте се и получете подарък!

Авторски публикации 264

Хей,хареса ли ти това?Напиши две - три думички за нас!

Свързани публикации

Започнете да пишете термина, по който желаете да направите търсене, и натиснете Enter. Натиснете ESC за отказ.

Нагоре
%d bloggers like this: