новите продукти от серията Glam Team.

ПЪРВОКЛАСНА ЛИНИЯ FIRST CLASS

Серията First Class е твоят билет за първа класа! Превъзходни текстури и формули за твоя впечатляващ грим. Опитай новите продукти от серията Glam Team.

Новата линия декоративна козметика First Class е твоят идеален грим, който постигаш с едно докосване! В основата на продукта влизат превъзходни текстури и формули, а също и патентованата технология на италианската компания INTERCOSHINE. Потопи се в света на първа класа с небесно красивия грим от серията Glam Team.

Повдигни миглите на най-високо ниво!

Серията First Class

Обемна спирала за мигли

Ултрачерна спирала за обем на миглите, достоен за бала на небесата. Фибровата четчица с прав срез приповдига и преминава през миглите с едно движение. Уникалните полимери в състава осигуряват равномерно трайно покритие без размазване и следи около очите. Спиралата създава красивия ефект на „лисичите очи“ – максимално удължаване на миглите към външния край на окото.

Остави багажа на несъвършенствата!

2 в 1: Консилър и фон дьо тен

Главното преимущество на средството е еластичната текстура, която не се натрупва в гънките на кожата. Ултрапигментираната текстура прикрива недостатъците и създава безупречен матов завършек. Технологията INTERCOSHINE осигурява трайно комфортно покритие задълго. Големият и удобен апликатор позволява едновременно да се нанася и разстила средството като консилър и фон дьо тен. Идеален матов завършек и слънцезащитен фактор SPF30 в един флакон.

Опитай първокласната козметика First Class още сега!

Станете Консултант, и Вие ще можете да купувате продуктите за дома, здравето и красотата с отстъпка от 20 до 26%!

Авторски публикации 257

Хей,хареса ли ти това?Напиши две - три думички за нас!

Свързани публикации

Започнете да пишете термина, по който желаете да направите търсене, и натиснете Enter. Натиснете ESC за отказ.

Нагоре
%d bloggers like this: