Парфе от круша

СВЕЖЕСТ НА КРУШОВИЯ АРОМАТ!

Вкусно допълнение – новият аромат „Парфе от круша“ в серията Beauty Café! Изискани френски десерти – лакомство за твоята кожа. Потопи се в атмосферата на парижкото кафене заедно с Faberlic.

Почувствай апетитната и притегателна сладост на новия аромат от серията Beauty Café „Парфе от круша“. Яркият вкус на душ-гела и течния сапун ще изпълнят банята със свеж крушов аромат и нежни млечни нотки. Подхранващото суфле за тяло и кремът за ръце ще овлажнят кожата след хигиеничната процедура и ще подарят много положителни емоции за целия ден. Потопи се в атмосферата на френското кафене, където предлагат изискани десерти.

Виж цялата серия Beauty Café >>

Душ-гел „Парфе от круша“ Beauty Cafe

Тегло: 212 гр., Обeм: 200 мл.

Нежен вкус и нула калории – мечтата на всеки гурман! Душ-гелът ще осигури на вашата кожа нежно почистване и ще и подари свежестта на крушов аромат и нежността на млечна нота. Не си отказвай това удоволствие!

Срок на годност: 24 месеца от датата на производство, посочена на опаковката.

А ако ви харесва идеята за още по – ниски цени,заповядайте в екипа!Как?Просто се РЕГИСТРИРАЙТЕ и получавате отстъпки от 20 – 26%!Регистрацията е абсолютно безплатна и отнема не повече от 3 минути!

Ако регистрацията ви затруднява,направете го от ТУК!

Освен това ще имате свой виртуален магазин с достъп до всички над 5000 продукта!Прекрасно,нали?

Авторски публикации 264

Хей,хареса ли ти това?Напиши две - три думички за нас!

Свързани публикации

Започнете да пишете термина, по който желаете да направите търсене, и натиснете Enter. Натиснете ESC за отказ.

Нагоре
%d bloggers like this: