Слънчеви очила

СВЕТЛИНА И СЯНКА

НОВОСТИ ОТ КАТАЛОГ № 6

В колекцията Faberlic има слънчеви очила с различни форми и размери: има какво да избирате! И в каталога номер 6 – стилни новини за възрастни и деца.

Лято без очила? Невъзможно! Ако защитавате очите си, тогава очилата са първото нещо, което трябва да си подготвите за слънчевия сезон.

Много хора, които носят слънчеви очила, вярват, че колкото по-тъмен е цветът на лещите, толкова по-безопасен е за очите. Но внимавайте, цветът на лещите не съответства задължително на защитните им качества.

Тъмните цветове увеличават разширяването на зеницата, което води до по-вредни ултравиолетови лъчи, които идват в окото, отколкото без очила.

По тази причина при закупуване на слънчеви очила винаги трябва да се обръща голямо внимание на така наречените филтърни категории. Те показват интензивността на оцветяването.

В колекцията Faberlic има слънчеви очила с различни форми и размери: има какво да избирате! И в каталог номер 6 – стилни новини за възрастни и деца.

За мъже: Fabris авиаторски очила и модел с класически рамки и форма Leon. Това са универсални решения. И едните, и другите са идеално подходящи за лицето със всякаква форма и завършват модните образи от всички стилистични направления.

За жените: големи с квадратна форма очила Емили – на прага на съвременния шик и тенденции от 70-те. Моделът има украсена рамка и оригинални форми.  Практични – сгъваеми очила Estelle. Когато са сгънати, те ще се поберат дори в портофел . Изберете модна анималистична рамка или класическо черно изпълнение.

За момичета: Еднорог очила с дъгови лещи. Те са ярки, модерни, удобни. Еднорозите украсяват рамката и забавния калъф (включен в комплекта). Момичетата ще бъдат възхитени от тези сладки митични коне!

Всички очила, за деца и възрастни, имат лещи UV400 категория 3: те предпазват от яркото слънце. Идеални за пътуване по море и са подходящи за шофиране на кола.

Терминът UV400 означава, че очилата абсорбират UV-A, B и C лъчи до дължина на вълната 400 нанометра.

КАТАЛОГ И ПОРЪЧКА

Авторски публикации 264

Един коментар за “СВЕТЛИНА И СЯНКА

Хей,хареса ли ти това?Напиши две - три думички за нас!

Свързани публикации

Започнете да пишете термина, по който желаете да направите търсене, и натиснете Enter. Натиснете ESC за отказ.

Нагоре
%d bloggers like this: