серия EXPERT

Серията First Class

Програмата „Кожна младост и стегнатост“ е идеална алтернатива на хиалуроновите филъри и ботокс. Поемете контрола върху свързаните с възрастта кожни промени с новата серия EXPERT от Faberlic.

Лицето е изложено на въздействието на агресивната външна среда няколко пъти повече от другите части на тялото. Освен това всички емоции, които човек изпитва и възпроизвежда, почти винаги се предават чрез мимики. Не е изненадващо, че именно върху него се появяват първите бръчки.

Faberlic под ръководството на дерматолозите разработи програмата Skin Youth and Firmness, която е насочена към подмладяване и естетическа красота. Това е модерна алтернатива на популярните салонни процедури.

Peptide Complex Stop Wrinkle Concentrate е чудесна домашна алтернатива на ботокс. Препаратът съдържа патентования sYN®-AKe пептид. Позволява ви да отпуснете лицевите мускули, без да губите способността да изразявате чувства с мимики, намалява интензивността на мускулните контракции, изглажда фините и средни бръчки, поддържа и удължава ефекта от инжекциите.

Хиалуроновият серум за корекция на дълбоки бръчки е ефективна домашна алтернатива на хиалуроновите филъри. Компонентите на серума осигуряват бърз и продължителен ефект на запълване на бръчките. Препаратът изглажда дълбоките бръчки, интензивно хидратира, възстановява тонуса и еластичността на кожата. Резултатът е видим в рамките на няколко часа след нанасянето.

Комплексната програма „Младост и стегнатост на кожата“ деликатно премахва възрастовите и изразителни бръчки, овлажнява и подобрява състоянието на кожата на лицето.

Програмата „Кожна младост и стегнатост“

Пишете чрез формата за контакт или звъннете да поговорим!

Това може да е Вашата първа стъпка към нещо ново и голямо,което ще промени живота Ви!

Авторски публикации 257

Хей,хареса ли ти това?Напиши две - три думички за нас!

Свързани публикации

Започнете да пишете термина, по който желаете да направите търсене, и натиснете Enter. Натиснете ESC за отказ.

Нагоре
%d bloggers like this: