продукти за интимна хигиена

СЕРИЯ ОТ ПРОДУКТИ LUNICA

LUNICA е серия продукти за интимна хигиена на основата на лунното цвете и пребиотиците. Приятните и нежни текстури на продукта с фин флорален аромат са за най-деликатните зони.

Когато залязва слънцето и се сгъстяват сенките, сякаш вълшебство разтваря крехката пъпка на лунното цвете. Това е въплъщение на нежността и чувствеността, на тайните и женското начало.

LUNICA е серия продукти за интимна хигиена на основата на лунното цвете и пребиотиците. Приятните и нежни текстури на продукта с фин флорален аромат осигуряват внимателно почистване, овлажнение и продължителен комфорт. Серията продукти поддържа здравословния баланс на микробиома на интимната зона, стимулира растежа на полезната микрофлора.

Почистващ крем-гел за интимна хигиена
Нежният крем-гел грижливо почиства и способства за поддържането на здравословния баланс на микробиома на интимната зона. Създава неповторимо чувство на свежест, като осигурява надеждна защита в рамките на деня.

Почистващо хидрофилно масло за интимна хигиена
Ароматното масло деликатно почиства интимните зони, възстановява естествения баланс на овлажнеността на кожата. Продуктът равномерно се разпределя по сухата кожа, при взаимодействие с вода се превръща в нежна емулсия. Маслото лесно се отмива и създава продължително усещане за комфорт.

Спрей-воал за интимна хигиена
Нежният спрей с приятна текстура ще подари на кожата свежест, овлажнение и внимателна грижа, а също така ще остави по нея своя ефирен флорален аромат. Средството се нанася по бельото или кожата, не изисква измиване.

Крем-грижа за интимни зони
Идеално средство за деликатна грижа за нежната кожа на интимните зони. Кремът осигурява продължително овлажняване за кожата, омекотява и създава усещане за комфорт, способства за неутрализацията на неприятните миризми. С изсветляващ ефект.

Станете Консултант, и Вие ще можете да купувате продуктите за дома, здравето и красотата с отстъпка от 20 до 26%!

Авторски публикации 264

Хей,хареса ли ти това?Напиши две - три думички за нас!

Свързани публикации

Започнете да пишете термина, по който желаете да направите търсене, и натиснете Enter. Натиснете ESC за отказ.

Нагоре
%d bloggers like this: