козметични продукти L.OVE

СЕРИЯ L.OVE

Серия L.OVE е нова козметична линия продукти с ланолин за внимателна грижа за кожата и косата. Подарете любов и грижа на близките заедно с Faberlic.

Нова серия козметични продукти L.OVE е направена с любов и в това се крие главната тайна на нейната ефективност! Първата буква L обозначава компонента Lanolin (ланолин). Оставете букви OVE идват от първите три букви на думите овен и овца. И къде е връзката?

Ланолинът е уникален природен продукт, който се получава при специалната обработка на вълната на овцете. След няколко етапа на прочистване той се превръща в много ценна beauty съставка с фармацевтично качество, която отлично омекотява, овлажнява и защитава кожата.

В серията ще намерите седем вида кремове, които ще обгърнат вашата кожа с нежност и грижа. Кремът за ръце L.OVE се препоръчва в особена степен при често миене на ръцете и използване на антисептици. Интензивно възстановява бариерите на кожата, способства за повишаването на нейната еластичност, подхранва и омекотява.

Ланолинът активно се използва в козметични средства за грижа за косата. Този компонент обгръща всеки косъм, прониква дълбоко в структурата и помага да се задържи влагата, необходима за красотата и здравето на косата, а също така внимателно защитава косата и кожата на главата от негативните фактори на околната среда.

Серия L.OVE – това е любов и грижа за най-близките в един флакон!

Козметични продукти L.OVE

Регистрирайте се и получете подарък!

Авторски публикации 264

Хей,хареса ли ти това?Напиши две - три думички за нас!

Свързани публикации

Започнете да пишете термина, по който желаете да направите търсене, и натиснете Enter. Натиснете ESC за отказ.

Нагоре
%d bloggers like this: