емулсия за тялото.

СЪКРОВИЩЕ НА ОКЕАНА

Серията Oceanum вече ни е дала много съкровища – продукти с уникалния комплекс от редки кафяви водорасли и минерали Aspar’Age ™. test

Допълнено с патентовани Novaftem-О на 2 ™ комплекс кислород , той защитава младите клетки от токсичния сигнал на стареене на клетките. Така се пуска „младежкият импулс“ и уморената кожа се събужда към живота!

Находките за красота от серията Oceanum са неизчерпаеми, като тайните на океана. В новия каталог ще намерите сияйна емулсия за тялото! 

Ежедневната грижа ще стане още по-приятна и разнообразна, а летните образи ще бъдат по-ефектни. 

Най-малките трептящи частици в състава на емулсията ще придадат на кожата естествен блясък. Луксозната формула ще възстанови водния баланс, ще възстанови тонуса и еластичността.

Нанесете върху тялото веднага след душ и разпределете равномерно върху кожата. Топящата се деликатна текстура бързо се абсорбира и не оставя следи върху дрехите – просто блясък!

Ексклузивни оферти!Отново нови продукти!Изненадите на Фаберлик не свършват никога!

Сияеща емулсия за тяло Oceanum

Oceanum – уникална съвместна разработка на лабораториите Faberlic и BiotechMarine (Франция).

Сияеща емулсия за тяло Oceanum:

  • Разкошната формула интензивно овлажнява кожата, правейки я стегната и еластична.
  • Миниатюрните бляскави частици в състава придават естествено сияние.
  • Минералният комплекс поддържа еластичността и повишава енергийния ресурс на клетките. Подходящ за светла и загоряла кожа.

ASPAR’AGE™ – активен комплекс от рядкото кафяво водорасло Asparagopsis Armata. Той защитава младите клетки от вредния сигнал на стареещите клетки, активизира производството на енергия от клетките на кожата, стимулира синтеза на колаген.

Органичният комплекс морски минерали (Cu, Zn и Mg) лесно се усвоява от кожата. Активизира обменните процеси в клетките, увеличава интензивността на енергийния цикъл, стимулира синтеза на протеини. Събужда уморената кожа и стартира импулса на младостта.

Novaftem-О2 осигурява оптимално постъпление на кислород и хранителни вещества за по-добра жизнена дейност на клетките на кожата.

Срок на годност: 18 месеца от датата на производство, посочена на опаковката.

Онлайн каталог

ПОРЪЧАЙ НА ПРОМО ЦЕНА!

Авторски публикации 257

Хей,хареса ли ти това?Напиши две - три думички за нас!

Свързани публикации

Започнете да пишете термина, по който желаете да направите търсене, и натиснете Enter. Натиснете ESC за отказ.

Нагоре
%d bloggers like this: