С ЛЮБОВ

Цветът на страстта 

Това е колекцията Love! Обичаме живота и ценим светлите му моменти.

Червеният цвят синволизира страстта,възбудата,агресията,любовта,могъществото,силата и волята за победа.

Хората,които обичат червеното винаги постигат онова,което искат.Винаги са в движение,винаги са извор на енергия.Човекът,който носи червено обича страстно,мрази страстно и страстно вярва.

Склонен е към импулсивни постъпки,често необмислени предварително.Този цвят го кара да бъде активен във всичко.

Но като цяло,червеният цвят е известен като символ на любовта и страстта. Скрития смисъл, който изразява червеното, говори за това, че тези, на които е любим са изключително страстни любовнициразкрепостени максимално в интимните отношения, почитатели на бързата възбуда.

 Потърсете силни емоции и истински чувства в женствени силуети и смела палитра.

Не знаете как да комбинирате яркочервени дрехи? Вземете дискретни бели или бежови аксесоари и обувки. Или просто направете монохромен алеен вид!

Наситеният цвят е подходящ не само в специални случаи, когато трябва да привлечете вниманието. Той трябва да намери място в ежедневния ви гардероб. Червената рокля е почти толкова универсална като черната и също не изисква почти никаква украса. Червен панталонен костюм е начин най-накрая да се изпълните със самочувствие и да постигнете успех в кариерата си! Червеният топ е нестандартно решение, за да бъде уникален.

Намерете своето нещо, напоено с любов в колекцията Love – това лято ще допълни дънки, които са толкова скъпи за сърцето, сякаш ще си отива с бели ниски обувки и ще напомня за себе си, точно когато изглежда, че няма какво да облечете. От основни суитчери до модерни панталони Palazzo – всичко, което ви е полезно през топлия сезон!

КАТАЛОГ И ПОРЪЧКА

Авторски публикации 264

Един коментар за “С ЛЮБОВ

Хей,хареса ли ти това?Напиши две - три думички за нас!

Свързани публикации

Започнете да пишете термина, по който желаете да направите търсене, и натиснете Enter. Натиснете ESC за отказ.

Нагоре
%d bloggers like this: