Тегло в спортен режим

Тегло в спортен режим

Новости в каталог №6

Забелязахте ли как настроението се повишава след тренировка? Направете навик да спортувате поне 20-30 минути на ден, за да станете по-щастливи и стройни! 

Освен да сваля килограми 20-30 минутната тренировка има много различни ползи – от нормализиране на кръвното налягане до изграждане на мускули и здравина на костите.

По време на тренировка се освобождава ендрофин, който помага за подобряване на настроението.  Учените също така смятат, че освобождаването на невротрансмитера епинефрин също спомага за приповдигнатото настроение. За по – добър резултат, тренирайте с приятел.

Ако се чувствате лениви и уморени…упражнявайте се. Благодарение на повишението на кръвното и притока на кислород ще получите приток на енергия. За да усетите здравословния ефект са необходими дори и 20 минути средно интензивни упражнения.

В новия каталог на Faberlic има фитнес аксесоари, които ще направят упражненията по-интересни, по-разнообразни и по-ефективни.

Ролката за йога подобрява кръвообращението в меките тъкани, повишава мускулния тонус и пластичността, бори спазмите и напрежението и е ефективна в борбата срещу целулита. 

Благодарение на специална триизмерна външна повърхност, тя създава различни видове ефекти върху мускулната тъкан в дълбочина. Променяйки силата на натискане, можете независимо да регулирате степента на натоварване.

Разтегателен пръстен – идеален за начинаещи. Използва се като допълнителен симулатор за разтягане на мускулите на краката, ръцете, гърба, шията и други части на тялото.

Симулаторът за бедрата и ръцете е лек и компактен. Той ще помогне за подобряване на стойката, стягане на коремните мускули, укрепване на ръцете, раменете, гърдите и тонизиране на мускулите на краката и бедрата.

А в серията Expert – новост, която ще ви помогне да се справите с целулита. Масажор с 3D накрайник имитира ръчен масаж .Той дълбоко работи върху мускулите, подобрява лимфния поток, намалява стрии и подобрява еластичността на кожата.

КАТАЛОГ И ПОРЪЧКА

Абонирай се и последвай блога ни!

Авторски публикации 243

Един коментар за “Тегло в спортен режим

Хей,хареса ли ти това?Напиши две - три думички за нас!

Свързани публикации

Започнете да пишете термина, по който желаете да направите търсене, и натиснете Enter. Натиснете ESC за отказ.

Нагоре
%d bloggers like this: