ХИАЛУРОНОВАТА КИСЕЛИНА

Какви са ползите за кожата

Хиалуроновата киселина е полизахарид, синтезиран от организма. Съдържа се във всеки от нас още с раждането. Хиалуроновата киселина има спираловидна структура, благодарение на която се превръща в „гъба“, която може да приеме 1000 пъти повече вода от собственото си тегло.

Затова тя отговаря за хидратацията на кожата и нейното овлажняване. С времето, количеството й намалява, което води до преждевременно стареене на кожата. Използването на козметични средства, обогатени с хиалуронова киселина, прави кожата по-здрава, гладка и здрава.

Това е особено важно за зоната около очите, тъй като тя е десет пъти по-тънка от останалата кожа на лицето. По тази причина признаците на стареене винаги се появяват първо там.За щастие, хиалуронова киселина може да се извлича от натурални продукти като биоферментирал пшеничен зародиш.

Пшеничен зародиш

Хиалуроновата киселина интензивно хидратира кожата, като същевременно подпомага влагата да се задържи в нея за по-дълго време. Това прави кожата много по-мека и еластична.

ЗНАЧИТЕЛНО НАМАЛЯВА ФИНИТЕ БРЪЧКИ

Използването на хиалуронова киселина в ежедневните разкрасителни ритуали, ни помага да поддържаме кожата дълбоко хидратирана. Това видимо подобрява нейното състояние, включително и в деликатната зона около очите.

Изключително важно е да поддържаме околоочния контур подхранен и хидратиран. В тази зона кожата е до 10 пъти по-тънка от кожата на останалата част на лицето, което означава че признаците на умора и стареене се отпечатват първо тук.

Източник:thebodyshop.bg

Бръчки под очите

Използвайте продукти с хиалуронова киселина

Много от козметичните серии на Faberlic са с тази незаменима съставка.

Кислородна маска за лице Oxicarboxy, УХидратираща маска за лице „трансформация“ с хиалуронова киселина, Крем за лице и шия Кръгова пластика серия Expert и т.н.

Ако се интересуваш от нашите серии ,свържи се от ТУК!Ще обсъдим и изберем подходящата серия за теб!

Не забравяй да се абонираш за блога ни!

Авторски публикации 257

Хей,хареса ли ти това?Напиши две - три думички за нас!

Свързани публикации

Започнете да пишете термина, по който желаете да направите търсене, и натиснете Enter. Натиснете ESC за отказ.

Нагоре
%d bloggers like this: