Червило-балсам за устни Keep Balm

ЦЕЛУВКА ЗА КЪСМЕТ

Glam Team Lip Balm Keep Balm е продукт 2 в 1. Той придава на устните нежен цвят и се грижи за кожата през целия ден.

Вземете всичко наведнъж – лесно! Glam Team Lip Balm Keep Balm е продукт 2 в 1. Той придава на устните нежен цвят и се грижи за кожата през целия ден. В резултат на това устните стават гладки, меки, овлажнени и малки пукнатини заздравяват бързо. Всичко е в състава. 

Червилото съдържа комплекс от масла – масло от шеа и алое, както и витамини Е и F.

Червило-балсам за устни Keep Balm

Благодарение на удобната текстура и удобната форма ,Keep Balm буквално се плъзга по устните ви и лежи идеално и равномерно. Специалните полимери предотвратяват разливането на червилото и поддържат кожата овлажнена.

Друг плюс е стилната опаковка с магнитна капачка. Без значение как чантата или козметичната ви чанта „се разклащат“, червилото определено ще оцелее.

Общо в палитрата има 9 блестящи нюанса, от естествен нюанс и естествено бежово до тъмно червено и тъмна слива. Те изглеждат нежни и съблазнителни на устните.

  • Деликатно сияйно покритие.
  • Топяща се текстура на балсама.
  • Обгрижваща формула богата на витамини и масла.
  • Стилна магнитна опаковка.
  • Удобна форма на стика за равномерно нанасяне.
  • Авторска палитра оттенъци от креативния директор на Glam Team Андреа Пеше.

Маслото от карите има омекотяващи и регенериращи свойства и бързо помага да се подобри значително състоянието на сухата кожа на устните, страдаща от недостиг на хранене и овлажняване, да се избавите от малките пукнатини, повишава стегнатостта и еластичността на кожата на устните, като ги прави по-обемни и привлекателни.

Маслото от алое подхранва, овлажнява и регенерира кожата на устните.

Витамин F съдържа незаменими мастни киселини, които изглаждат, смекчават и успокояват кожата на устните, възстановяват тяхната еластичност.

Витамин Е е известен природен антиоксидант, запазва нежността и еластичността на кожата, изцелява малките пукнатинки на устните.

Специалните полимери запазват дълговременните овлажняващи качества на червилото, създавайки запас от влага върху кожата на устните и възпрепятстват разтичането на червилото.

КАТАЛОГ И ПОРЪЧКА

Авторски публикации 264

Един коментар за “ЦЕЛУВКА ЗА КЪСМЕТ

Хей,хареса ли ти това?Напиши две - три думички за нас!

Свързани публикации

Започнете да пишете термина, по който желаете да направите търсене, и натиснете Enter. Натиснете ESC за отказ.

Нагоре
%d bloggers like this: