5 мита за тоналния крем

Днес ще ви изброя петте мита за тоналните кремове,които да оставим в миналото!

  • Трябва да пробвате крема на гърба на ръката си. Всъщност цветът на кожата там значително се различава от тена и е много по-ефективно да нанесете тест порция от крема върху бузите или брадичката. Тонът трябва напълно да се слее с естествения тон на кожата и трябва да го тествате само на лицето, тоест там, където ще го „носите“.
  • Основата замърсява порите и изсушава кожата. Тези проблеми са нещо от миналото. Висококачествената основа предпазва, овлажнява, тонизира, съдържа антиоксиданти. Просто го отстранете вечер с мицеларна вода или мляко – кожата ще остане чиста и свежа.
  • Можете да нанесете висококачествен тон само с четка. Дори непрофесионалистите могат да нанесат фон дьо тен! И ползвайте и препоръчайте на други. И за да направите това по правилния начин, нанасяйте тънък слой като се използва еластична латексна гъба.
  • През лятото можете и без тон. Все още има мнение, че през лятото кожата не се нуждае от нищо, освен от овлажнител. Междувременно тоналният продукт в същото време овлажнява, предпазва от слънце и матира.

Има ли кожа, която не се нуждае от основа.

Може би. На практика обаче идеалните лица са изключителна рядкост. Тонът помага да се прикрие не само акне или тена под сенките за очи.

Справя се със следи от възпаление, и с черни точки, и с възрастови петна – разбира се, в тандем с коректор!

Петте мита за тоналните кремове!

Беше ли ви полезно?

Бих се радвала да споделите в коментар!

Стани клиент на отстъпка!ВИЖ ПОВЕЧЕ!

РАЗГЛЕДАЙ КАТАЛОГ!

Авторски публикации 264

Хей,хареса ли ти това?Напиши две - три думички за нас!

Свързани публикации

Започнете да пишете термина, по който желаете да направите търсене, и натиснете Enter. Натиснете ESC за отказ.

Нагоре
%d bloggers like this: