маски,кремове и цветя

5 ПРИЧИНИ ДА ИМАТЕ СПА ПРОЦЕДУРИ У ДОМА

Основният недостатък на най-добрия СПА център: той трябва все пак да се напусне. Но у дома можете да пробвате козметични продукти през целия ден и да се насладите на времето, посветено на себе си.

Какви са още предимствата на домашния спа център?

Спестяваме пари.
Козметика на базата на естествени съставки, ароматни масла, подхранващи маски – всичко това можете да си купите сами и да си ги имате у дома. Малко опит и сръчност – и прилагате продукта с едно уверено движение, наслаждавайки се както на ефекта, така и на процеса.

Абсолютен комфорт и уют.
Вкъщи можете да правите това, което харесвате и да носите това, което харесвате. Разбира се, ако домакинството се отнася с вашите експерименти с разбиране 🙂 Когато се доверявате на роднини повече от персонала на салона, вашият избор са спа процедури в домашни условия.

Без опашки или записване.
Вашият домашен салон ще работи денонощно и ще бъде домакин само на вас. Само тези, които наистина искате да видите, ще бъдат наоколо! Няма нужда да променяте графика си, уловете сезонните отстъпки, следете времето и очаквайте своя момент

.

Винаги има късмет с инструктора.
Той няма да е във ваканция, няма да е зает и определено ще ви приеме! За себе си ще изберете най-доброто възможно, ще намерите най-подходящото време и ще бъдете в добро настроение.

Спестете време.
Не е нужно да ходите никъде след релаксиращи процедури, защото вече сте вкъщи. Нищо не ви разсейва от блаженото безделие: нито задръствания, нито градския транспорт, нито приказлив таксиметров шофьор. Всичко, което трябва да направите, е да преминете от банята в спалнята и просто да затворите очи. Вероятността за приятни сънища се увеличава многократно!

И нека ви представя тази уникална серия на Faberlic!

Сладките моменти на удоволствие са време на хармония и абсолютно щастие, когато всяка клетка на тялото ви е изпълнена с енергия и красота.

Сухо масло за тяло „Съкровищата на Изтока“Артикул: 2415

Овлажнява и подхранва кожата, като съдейства за регенерирането й, а чувственият аромат на лотоса дарява с изтънчена наслада и възстановява душевната хармония.

Крем-масло за тяло «Тайната на Клеопатра» серия SPA Артикул: 2422

Ще изпълни Вашата кожа наистина с царствено великолепие. Наситената текстура подхранва и овлажнява, а активните съставки ще Ви подарят ненадмината мекота и еластичност.

Масажно масло „Даровете на маите“ серия SPA Артикул: 2430

Най-добрият асистент за SPA процедури. Ефективно се грижи за кожата, подхранва и възстановява.

Какаовото масло придава на кожата мекота и нежност, а магическият аромат отнася далеч от суматохата.

Шоколадово обгръщане за тяло „Даровете от маите“ серия SPA Артикул: 2424

Шоколадовото обгръщане е ритуал на ненадмината грижа за кожата. Иланг-иланг стимулира метаболитните процеси, възстановява тонуса и еластичността на кожата, а какаовото масло подмладява и дълбоко подхранва. Вие се наслаждавате на луксозна SPA процедура и се грижите за оптимизъм за целия ден!

Свържете се с мен чрез формата по долу на страницата за повече информация!

Авторски публикации 243

Хей,хареса ли ти това?Напиши две - три думички за нас!

Свързани публикации

Започнете да пишете термина, по който желаете да направите търсене, и натиснете Enter. Натиснете ESC за отказ.

Нагоре
%d bloggers like this: