50 ЛВ. И ПРАХ ЗА ПРАНЕ КАТО ПОДАРЪК ЗА ПЪРВА ПОРЪЧКА!

Подаряваме на всички новодошли 50 лв. при плащане по поръчка!

Как да получите 50 лв. за плащане по поръчка?

1. От 21 септември до 4 октомври се регистрирайте на faberlic.com и ще получите отстъпка от 20%, а по специална сметка в личния кабинет веднага ще бъдат начислени 50 лв. за плащане по поръчка!

2. До 4 октомври направете поръчка на стойност 100 лв. (след приспадане на отстъпка от 20% по цени за Консултанти). От тях 50 лв. ще бъдат автоматично платени с подаръчната сума.

3. БОНУС! При поръчка на стойност 120 лв. (след приспадане на отстъпка от 20% по цени за Консултанти) допълнително ще получите към поръчка от периода от 5 до 25 октомври на стойност 40 лв. концентриран прах за пране като подарък!

Ако поръчката е на стойност под 100 лв. няма да можете да се възползвате от подаръка от 50 лв., но парите ще останат по сметката Ви до 4 октомври и ще бъдат активирани при покупка за 100 лв.

Регистрирайте се и получете подарък!

ПРАХ ЗА ПРАНЕ

Станете Консултант, и Вие ще можете да купувате продуктите за дома, здравето и красотата с отстъпка от 20 до 26%!

Минимална сума на поръчка от всеки каталог – 36лв. (можете да се обедините с приятелки или близки, ако личната Ви сума е по-малка)

Освен възможностите за използване на продуктите от тесен семеен или приятелски кръг, Фаберлик Ви дава възможност и за бизнес на принципа на мулти-левъл маркетинг .

Подаряваме на всички новодошли 50 лв. при плащане по поръчка!

Авторски публикации 256

Хей,хареса ли ти това?Напиши две - три думички за нас!

Свързани публикации

Започнете да пишете термина, по който желаете да направите търсене, и натиснете Enter. Натиснете ESC за отказ.

Нагоре
%d bloggers like this: