Анималиста 2.0

Запознайте се с рестартирането на успешната колекция от 2016 г. – актуализираната „Анималиста“ все още залага на „хищнически“ дизайн. Кожата на питон, но в модерни нюанси на синьото, украсява летящи рокли, яке в стил рокабили, практични Поло, чанти и обувки!

Нали всички се зарадвахме на завръщането на животинския принт? Истинско удоволствие за очите и самочувствието! След леопардовите и змийски мотиви е време обаче да отдадем почит и на змийския десен. А и не бихме искали да се сливаме с животинската джунгла от хищници.

Успешната колекция Анималиста

Палацо панталони с масивен декор под формата на вериги са елегантни и смели едновременно.  Разширяващи се от бедрото и с висока форма, те отиват на всякакъв вид фигура и визуално издърпват силуета. Можете да носите и с модерни маратонки и високи токчета.

Рок енд рол и блясък – дори и в памучни тениски! Метален блясък и ефект на пайети без трудности в грижите: на основните модели нанесохме анималистичен печат, сякаш сглобен от най-малките Шевни детайли. Технологично и удобно!

Разбира се, не можехме без вечната класика. В новата колекция ще намерите малка черна рокля с женски волан на дъното, дантелен връх и пола с фестони и костюм от букле.

Цялата серия и повече информация ТУК

КАТАЛОГ И ПОРЪЧКА

Авторски публикации 243

Хей,хареса ли ти това?Напиши две - три думички за нас!

Свързани публикации

Започнете да пишете термина, по който желаете да направите търсене, и натиснете Enter. Натиснете ESC за отказ.

Нагоре
%d bloggers like this: