ARISU - КОЗМЕТИКА ЗА КОСА

ARISU – КОЗМЕТИКА ЗА КОСА

Най-добрата beauty козметика трябва да е международна, затова компания Faberlic с радост си сътрудничи с водещи експерти от различни държави. Новата линия козметика за коса Arisu е създадена съвместно с японската компания Tsuno. В основата на средствата за грижа за косата влизат традиционни японски съставки:

  • – Ферментиралата оризова вода е с pH, сроден с този на кожата на главата, съдържа минерали и витамини B, C, E. Слепва увредените люспи на косъма, като го прави силен и еластичен.
  • – Инозитолът от оризови трици е витамин от група B, който притежава способността да прониква дълбоко в структурата на косъма, като го подхранва по цялата дължина и предотвратява косопада.

ЕКСТРАКТ ОТ САКУРА

Най-ценният източник на антиоксиданти, жизненно важни витамини, минерали и органични киселини се явява сакурата. Екстрактът от това цвете съдържа каротин и аскорбинова киселина, витамини от група B, необходими за поддържане красотата на косата. Препоръчва се особено за суха и чуплива коса.

Подхранващият шампоан „Сакура“ за всички типове коса почиства и дълбочинно подхранва косата, като възвръща живия й блясък.
Подхранващият балсам „Сакура“ за всички типове коса дълбочинно подхранва косата от самите корени до краищата, като така я прави силна и сияеща.

Купи шампоан и балсам „Сакура“ само за 35 лв. 20,99 лв.

ЕКСТРАКТ ОТ ЛОТОС

Лотосът е известен със своите подхранващи свойства и високото съдържание на полезни микроелементи. Благодарение на антитоксичните си свойства екстрактът от лотос възстановява структурата на косъма, тонизира кожата на главата и овлажнява косата по цялата й дължина, като я изпълва с жизнена сила. Препоръчваме в особена степен за чуплива, боядисана и обработвана химично коса.

Възстановяващата маска „Лотос“ за всички типове коса прониква дълбоко в структурата на косъма, като изглажда люспите. Придава на всеки кичур копринена мекота.
Възстановяващият почистващ балсам „Лотос“ за всички типове коса деликатно отстранява замърсяванията, като изглажда люспите на косъма, съхранява яркостта на цвета. Балсамът придава на косъма сила и блясък, не съдържа SLS. Да се използва вместо шампоан.

ВУЛКАНИЧНА ПЕПЕЛ

Япония първа започна да използва вулканичната пепел в козметиката за масово производство. Компанията Tsuno сподели с нас своите тайни и така се появи уникалната вулканична линия Arisu. Продуктите притежават силни абсорбиращи свойства, изтеглят замърсяванията и токсините, като гарантират дълбочинното почистване на косата и кожата на главата.

Мицеларният детокс-шампоан „Вулканична пепел“ за всички типове коса дълбочинно почиства косата и кожата на главата от остатъци от продукти за оформяне на косата и други замърсявания. Задълго оставя усещането за свежест и чистота.

Маската глина-детокс за кожата на главата и косата „Вулканична пепел“ осигурява дълбочинно почистване на косата и кожата на главата, неутрализира агресивното въздействие на твърдата вода и градската среда. Косата става мека, блестяща и въздушна. Препоръчваме да се използва в комбинация с мицеларния детокс шампоан от серията „Вулканична пепел“.

Регистрирайте се и получете подарък!

Авторски публикации 257

Хей,хареса ли ти това?Напиши две - три думички за нас!

Свързани публикации

Започнете да пишете термина, по който желаете да направите търсене, и натиснете Enter. Натиснете ESC за отказ.

Нагоре
%d bloggers like this: