Бадемово мляко

La Crème

Хранителните продукти La Crème съдържат бадемово мляко – естествен източник на витамини и антиоксиданти.

ПОЛЗИТЕ ОТ БАДЕМОВОТО МЛЯКО

Тази забележителна напитка има много предимства, когато се прилага директно върху кожата. Известно е, че то подхранва, омекотява и хидратира кожата, като я прави по-здрава, гладка и сияйна.

Богато е на витамин А, който е необходим за нормализиране на обменните процеси. Бадемовото масло помага да се поддържа нужната степен на влажност – то попива в кожата и не запушва порите.

Какво още: подобрява цвета на кожата; тушира раздразненията и възпаленията; подхранва кожата и я прави по–гладка; бързо възстановява напуканите места; справя се с някои обриви.

Маслото от целулоза и сладък бадем дълбоко овлажняват кожата, помагат й да се възстанови, омекоти и я направи по-еластична.

Продуктите на базата на бадем дори се използват за борба със стрии – те стартират процеса на самолечение в кожата и стимулират синтеза на колаген. Млякото от сладък бадем има противовъзпалителен ефект – успокоява раздразнената, суха кожа.

Бадемите помагат и за борба с бръчките – нежно подхранва и възстановява, премахва усещането за стягане. Нежният аромат на свежи бадеми развеселява и помага да се грижите за себе си със специален комфорт.

La Crème съдържат бадемово мляко

Подхранващо мляко за тяло от серия La Creme

  • Подхранва и прави кожата копринена.
  • Той се абсорбира мигновено.
  • Обгръща тялото с нежен аромат.

Подхранващ крем-душ гел с млечни протеини деликатно почиства кожата, връща й нежност и коприна.

Ежедневната грижа за кожата ще се превърне в истинско удоволствие с нов душ гел с деликатна кремообразна текстура. Изящна комбинация от бадемово мляко и млечни протеини е луксозен питателен коктейл за кожата, който ще я направи гладка и сияйна.

И още и още бадемови изкушения от La Crème,хранителни,с разкошна нежност и мекота.

Запознайте се с новия продукт на серия La Crème

КАТАЛОГ И ПОРЪЧКА

Регистрирайте се и получете подарък!

Авторски публикации 243

Хей,хареса ли ти това?Напиши две - три думички за нас!

Свързани публикации

Започнете да пишете термина, по който желаете да направите търсене, и натиснете Enter. Натиснете ESC за отказ.

Нагоре
%d bloggers like this: