Beauty cafe caprice

Ароматът Beauty Café Caprice е създаден специално за компанията Faberlic от френския парфюмерист Пиер Геро.

Артикул: 3015

Обeм: 60 мл.

Насоченост на аромата: гурме, плодово-цветен.

Вълнуващият аромат Ви увлича в романтично приключение с тайни и вълнуващи срещи. Нежно-сладостните нотки на гарденията с неповторимите акценти на прасковен нектар и диви ягоди ще заслепят Вашите обожатели. Топлият, обгръщащ шлейф от нотки на сандалово дърво, ванилия и амбър няма да оставят равнодушен никого.

 Олфакторната пирамида е професионалното наименование на разделянето на аромата по акорди.

Условно ароматът се разделя на три акорда, които звучат последователно: горни нотки (начални), средни (нотки на сърцето) и долни (базови, контурни). Дословно понятието олфакторна означава «обонятелна».

Олфакторна пирамида на парфюмната вода Beauty Café Caprice:

Начални нотки: мандарин, нектар от праскова, диви ягоди

Средни нотки: гардения, жасмин.

Базови нотки: сандалово дърво, ванилия, амбър, мускус

Как е правилно да се използва парфюмната вода ?

Ароматът «звучи» най-добре там, където пулсира кръвта:

  • на китките (там, където се измерва пулсът);
  • на лактите (от вътрешната страна);
  • зад ушите;
  • във вдлъбината между гърдите.

Косата задържа аромата трайно, затова можете да напръскате шията и задната част на врата си.

Ако Ви се иска след Вас да се „носи“ красив ароматен шлейф, можете да нанесете от парфюмната вода под коляното и от вътрешната страна на долната част на роклята си.

Като завършек препоръчваме да пръснете от тоалетната вода във въздуха и да влезете в облака от аромат.

Как да изберете аромат?

Правило 1. Не трябва наведнъж да пробвате много аромати. Пробвайте 3-4 аромата, в такъв случай няма да се объркате и ще можете да запомните миризмата.

Правило 2. Не пръскайте парфюмна вода от флакона в капачката. Не пробвайте аромата директно от флакона или тестера. Нанесете го върху попивателна или чиста носна кърпичка. След като по този начин изберете аромата, който Ви е харесал, задължително го поставете върху кожата си, за да разберете как се съчетава с нея. На Вас и на Ваша приятелка един и същи аромат може да „звучи“ по съвсем различен начин.

Правило 3. Не купувайте аромат само по първоначалното си впечатление. Разходете се малко с него, изчакайте да усетите нотките на сърцевината (след 15-30 мин.), които могат да Ви съпътстват в продължение на целия ден, и след като преминат първоначалните, повърхностни нотки, най-накрая да направите своя избор.

Правило 4.  Отчитайте факторите, свързани с времето, климата и различните ситуации. Запомнете, че при влажен   и топъл въздух ароматите се разпространяват по-интензивно, отколкото в студено и сухо време. По-леките аромати са универсални, а ярките и наситени композиции не винаги ще бъдат подходящи в офиса или на плажа. Затова пък при романтични срещи те по-скоро ще „обърнат“ вниманието върху себе си.

Правило 5. Превърнете процеса по избор на аромат в удоволствие. Доброто настроение е най-добрият съветник в това не толкова лесно занимание, като избора на аромат.

С КАКВО ДА СЪЧЕТАЕШ

Парфюмен душ гел за жени beautycafe Caprice

Артикул: 8410

Обeм: 150 мл.

Аромат на парфюмената вода, ще бъде по-устойчив, ако се възползвате от едноименна гама грижа за тяло. Душ гел Beauty Café Caprice продължава парфюмената серия и удължава действието на вашия любим аромат!

  • Гела нежно почиства.
  • Не суши кожата.
  • Повтаря основния аромат, подсилва го и го удължава.

Beauty Café Caprice – гурмански, плодово-цветен аромат. Кани на романтично приключение с тайни и наситени срещи. Омагьосващи  ноти на гардения и жасмин с неповторими акценти на прасковен нектар и диви ягоди замайват главата на поклонниците. Топлия, обгръщащ шлейф от ноти на сандал, ванилия и амбра, никой няма да остави равнодушен.

Един от любимите ми аромати!Опитайте Ароматът Beauty Café и ще останете очаровани от нежността на този парфюм!

КАТАЛОГ И ПОРЪЧКА

Авторски публикации 264

Хей,хареса ли ти това?Напиши две - три думички за нас!

Свързани публикации

Започнете да пишете термина, по който желаете да направите търсене, и натиснете Enter. Натиснете ESC за отказ.

Нагоре
%d bloggers like this: