Блести от белота!

Ако е бял, да е ослепителен!

От такъв принцип ние се ръководихме, когато съвместно с немската компания Rohm & Werner разработихме формулата за кислородно избелване Extra White. Най-високо качество, гарантирано!

Белина възстановява първоначалната белота на тъканта, премахва жълтостта и сивотата, като същевременно запазва структурата на влакната. Не съдържа хлор и фосфати, оцветители и аромати.

Няма значение, ако сте направили петно върху нова рокля – тя отново ще блести от белота! Искате ли да дадете живот на старите неща – белина Extra White  кислородно избелване също ще помогне.

Тя ефективно се бори със следи от мазни сосове, вино и плодове. Ще премахне потта и козметиката. Ще се справи дори със старите замърсявания!

Използвайте белина за предварително третиране на петна, накисване и като добавка към основния препарат (прах или гел) при ръчно или машинно измиване.

  • Ефективен за изваждане петна с различна природа (пот, трева, кръв, плодове, сокове, чай, кафе, вино, мазни сосове, храни, козметика, често зелени неща, йод, масла, смоли, гудрона и т.н.) с бели и светли тъкани, тюл и пердета.
  • Специалната формула с технологията „активно избелване“ възстановява оригиналната белота, премахва сивото и жълтото.
  • Ефективно помага за елиминирането на бактериите (препоръчителната температура на измиване от 60°C) и премахва устойчивите неприятни миризми.
  • Не разрушава структурата на влакната.
  • Не съдържа оцветители и аромати.
  • Не съдържа хлор и фосфати.
  • Подобрява действието на прах за пране срещу изразена жълтеница и сивота на тъканите.
  • Препоръчва се за бели и светли тъкани, тюл и завеси.
  • Безопасен за тъканта.

Препоръчва се за предварително третиране на петна, накисване и като добавка към основния препарат (прах или гел) при ръчно или машинно измиване.

* Rohm & Werner е специализирана в производството на професионални инструменти .

Високоефективни концентрирани средства, отговарящи на приетите на европейския пазар принципи за устойчиво развитие и безопасност за човека и околната среда.

Rohm und Werner GmbH е член на A. I. S. E., на Международната асоциация на перилни и почистващи препарати.

Обединяваща отговорни производители, на следните принципи произведени с грижа за потребителите, и за околната среда (Харта 2020+).

срок на годност: 24 месеца от датата на производство, посочена на опаковката.

Сертификат за съответствие

Само в каталог № 4 е на супер цена:

17.49 BGN 9.79 BGN

Авторски публикации 264

Хей,хареса ли ти това?Напиши две - три думички за нас!

Свързани публикации

Започнете да пишете термина, по който желаете да направите търсене, и натиснете Enter. Натиснете ESC за отказ.

Нагоре
%d bloggers like this: