Продукти

Каталог продукти за дома

Продуктите на Фаберлик покриват няколко области като се започне от козметика и се стигне дори до облекло!

За вас, при избора на козметични продукти, важна ли е  широката гама от продукти  ? Faberlic има 15 категории в 4 посоки. Широчина и разнообразие от асортименти за всяка аудитория. Продуктите на компанията позволяват да се задоволят нуждите на цялото семейство в ежедневните стоки. Отличната комбинация от цена и качество прави нашата оферта силно конкурентна на пазара.

В посока  „Красота“ има няколко категории продукти.

Продукти:Кислородна козметика:


 Продукти за грижа за лицето.  Faberlic има дългогодишен опит в разработването и изследванията на нашата лаборатория.  Ето защо създаваме козметични серии, всяка от които задоволява различните нужди на съвременната жена.  Нашата козметика е представена от продукти на масовия пазар и иновативни продукти.     

Продукти:Декоративна козметика. 

В нашия каталог са представени всички средства за дневен и вечерен грим.  Декоративната козметика се произвежда в най-големите фабрики в Европа (Франция, Германия) и Япония.  Това е уникална възможност да използвате луксозна козметика за разумни пари.  

Продукти за грижа за тялото. 

Всичко, което е необходимо за грижа за тялото и избора на аромати за всеки вкус.   Предлагаме и всичко необходимо за грижа за косата.  Шампоани, балсами и маски, бои и цветни шампоани, продукти за създаване на перфектния стайлинг.  

Продукти :парфюми. 

 Всеки аромат на Faberlic е идея, разработена от звездите на световните парфюмери изключително за нас.  В нашата колекция има повече от 50 аромата за всеки вкус: от леки цитрусови плодове до топли ориенталски, от нежни флорални до сладки гурме.  Има сдвоени аромати (за него и за нея).  

Продукти:Детска козметика.

 Съвременните деца обичат да играят при възрастни.  В същото време майчината козметика не е предназначена за млада кожа.  Нашата компания също реши този проблем, като създаде безопасна серия за деца от раждането до училищната възраст.  Използваме хранителни оцветители и ароматизатори.  Меки формули без парабени.  Всички продукти са хипоалергенни.  
Нашата компания разполага и с  серия за мъже – парфюмирани шампоани и гелове за душ, продукти за бръснене и дезодоранти.

Продукти:Посока “Къща”


Домашната козметика включва почистващи препарати за измиване и грижа за дрехи, миене на съдове и почистващи препарати за всякакви повърхности, пречистване на въздуха и кухненски сапун, който елиминира всички нежелани миризми на ръцете.   Основата на домашната козметика са естествени растителни масла, естествени минерали и плодови киселини.  Всички продукти са биоразградими и безопасни, екологични и не замърсяват околната среда.  Те имат приятни миризми. Всички средства са концентрирани, поради което желаният резултат се постига в по-ниски дози, което означава, че може значително да спести.  Средства от серия се правят в Германия.   

Продукти:Направление “Здраве”

 Друга област е здравето.  Компанията се грижи не само за красотата, но и за здравето.  Съгласете се, красотата е невъзможна без здравословен начин на живот?   Нашата компания предлага широка гама от продукти за здравословно и функционално хранене.  Продукти без ГМО, захар, глутен, холестерол, изкуствени аромати. Специално внимание се обръща на програмата за управление на теглото.  Всички сме различни: един трябва да отслабне, другият – да спечели изчезналите.  За целта компанията разработи програми за управление на теглото: “Reboot”, “Acceleration”, “Unloading day.”  

Сред продуктите на компанията има и  медицинско оборудване „DENAS” за домашна употреба.  Устройствата са безопасни за употреба, могат да се използват за всяка възраст, компактни са и работят от независим източник на захранване.  

Направление “Облекло и обувки” Друга област, в която са представени продуктите на нашата компания, са дрехи, обувки и аксесоари.  Една от основните задачи на Компанията е да дава възможност на една жена да изглежда стилно и модерно всеки ден.  И най-важното е, че тя трябва да бъде достъпна за семейния бюджет.     В  каталога ще намерите всичко за създаване на модерен образ: от елегантна рокля и спално бельо до модна чанта и колие.  В допълнение, всички силуети изглеждат страхотно на фигури от всякакъв тип.  Всички елементи от колекцията са перфектно комбинирани помежду си. Освен колекции за дамски дрехи, асортиментът разполага и с отлични серии за деца и мъже.  И през 2017 г. в нашите каталози се появиха обувки!

Хей,хареса ли ти това?Напиши две - три думички за нас!

Започнете да пишете термина, по който желаете да направите търсене, и натиснете Enter. Натиснете ESC за отказ.

Нагоре

Регистрация Faberlic  

ПОДАРЯВАМЕ ЗА ПЪРВАТА ПОКУПКА

Абонирай се за бюлетин и грабни най - изгодните оферти!

Успешно се абонирахте за бюлетин

При опита за изпращане на заявката ви възникна грешка. Моля, опитайте отново.

FABERLIC СЕВЛИЕВО ще използва информацията, която предоставяте в тази форма, за да поддържа връзка с вас и да предоставя актуализации и маркетинг.
%d bloggers like this: