Усетете нежността: продукти с алое вера

Зад острите бодли и тънката еластична ципа на домашно алое се крие – сочна прозрачна пулпа, която лекува рани, изглажда, омекотява и овлажнява.

Алое вера

От растението Алое Вера има повече от 300 вида, но само Алое Барбадензис е това, което е известно със своите лечебни свойства. То има бодли и расте в сух, тропичен и субтропичен климат в Африка, Азия, Европа, Южните и Западните части на САЩ.

Векове наред хората са знаели, че Алое Вера може да предлага много повече, отколкото просто да изглежда добре. Гелът и сокът, които се извличат от листата му са били популярни средства за лекуване на всички кожни проблеми и стомашни неразположения.

Алое Вера е познато с лечебните си качества повече от 6000 години. То е било известно като растението на безсмъртието.

Хората от дълго време знаят за полезните му качества и през годините са го използвали най-вече за третиране на рани, косопад, хемороиди и проблеми със стомашният тракт.

Днес, има цяла индустрия посветена на лечебните качества на растението. Екстракта му се използва в козметиката и личната хигиена – в овлажнители, сапуни, кремове за бръснене, лосиони и какво ли още не. Най-често срещаните продукти са гел за пиене Алое Вера и кремове.

Серия La Crème с алое вера и млечни протеини е създадена за притежателки на чувствителна кожа. Това е ежедневна грижа за тези, които са уморени от търсенето на перфектната формула и мечтаят за комфортна чистота без компромиси.

Мицеларен крем-душ гел

Мицеларен крем-душ гел (8659) едновременно нежно почиства и овлажнява кожата. Деликатен аромат на чистота и нежност, въздушна пяна и хипоалергенна композиция – всичко това е за добро настроение от сутринта.

6.99 BGN 3.49 BGN

 Дезодорант против изпотяване

Дезодорант против изпотяване „Абсолютен комфорт“ Артикул: 8667 5.99 BGN
3.49 BGN

  • Формула за грижа с млечни протеини.
  • Съдържа сок от смокини.
  • Чрез клинични изследвания е потвърдено, че дезодорантът защитава от неприятната миризма при изпотяване в продължение на 48 часа.

КАТАЛОГ и поръчка!

Официален сайт на Фаберлик!

Започнете да пишете термина, по който желаете да направите търсене, и натиснете Enter. Натиснете ESC за отказ.

Нагоре
%d bloggers like this: