Бохемски стил

Колекция „Бохемия“ за тези, които не са свикнали да избират между Мода и комфорт. В него свежи, леки, естествени и наивни цветове са съчетани с фолклорни мотиви, пейсли печат и франзела орнаменти.

От гледна точка на стил, в близост до романтичния стил е бохемски стил. Bohemiam style, както го наричат англичаните, предава ценности като екстравагантност, смелост и неподчинение, като повишава свободата на изразяване на модната тенденция! Бохемският аутфит се характеризира с добавяне на женско облекло, като топове с голи рамене, с аксесоари за измъкване от анонимност (XXL чанти, извънгабаритни колиета и др.).

Елементи, на които можеш да разчиташ: свободни рокли, леки топове с флорални щампи, разкроени панталони от ефирна материя, цветни чанти малки по размер.

Бохемският стил разкрива бунтарство, женственост и пълна свобода на духа. Ако смятате, че и вие притежавате тези характеристики може да се погрижите, за да изглеждате по този начин.

Тревисто и шам-фъстъчено зелено се чувстват чудесно в компанията на нежна бяла ружа розово. Класическото бяло сякаш е създадено за не по-малко класически деним.

Овърсайзен джъмпер обемно плетене комбинирайте с плисирана пола, течаща палацо панталони в пижамен стил или стеснени панталони. Изберете удобна и лаконична рокля за всеки ден. Смесете го с различни обувки и аксесоари, за да получите стилен външен вид.

Любимите си дънки допълват блуза с трикотажна облегалка и текстилен рафт, украсени с багет печат. Комбинацията от текстури дава на ансамбъла шик. Друга възможност за луксозен, но комфортен образ е тениска с метализиран печат.

Мода и комфорт!

Кажи “ Да “ на бохемския стил-съгласи се да бъдеш женствена и елегантна!

Още повече модели, които ще ви харесат,

 в коллекции «Бохемия» >>

КАТАЛОГ И ПОРЪЧКА

Авторски публикации 243

Хей,хареса ли ти това?Напиши две - три думички за нас!

Свързани публикации

Започнете да пишете термина, по който желаете да направите търсене, и натиснете Enter. Натиснете ESC за отказ.

Нагоре
%d bloggers like this: