Бранд

Faberlic - най-голямата компания за директни продажби

Бранда Faberlic е създаден през 1997 година. Младият предприемач – Алексей Нечаев създава първата в историята на Русия козметична компания за «директни продажби», под наименованието «Руската линия». Той разбира за гениалната разработка на съветските учени – емулсия на перфлуорвъглерод, способна да улавя кислород от въздуха и да го доставя в дълбоките слоеве на кожата, благодарение на което клетките на кожата се подмладяват. Придобива патента за използването на този уникален кислороден комплекс в козметиката и от този момент започва историята на Успеха!

Алексей Нечаев създава първата в историята на Русия козметична компания

Малко история Faberlic

През 1998 се появява първата в Русия серия кислородна козметика.
През 2001 година «Руската линия» бива преименувана във FABERLIC.
Главна мисия на компанията става не само създаването на качествена козметична продукция, достъпна за милиони потребители, но и възможност за стратирането на собствен бизнес от ” 0 “.За по-малко от 5 години марката придобива над 3 милиона  възхитени почитатели на продукцията, не само от Русия, а и от други държави. Всички те се доверяват на качеството на козметиката и професионалните съвети на консултантите на компания Faberlic!

Към 2005 година FABERLIC успява да постигне много: става международна компания (с представителства в Русия и 15 други държави), включително огромно количество консултанти, става една от най-динамично развиващите се световни козметични компании, заемайки 87 място в рейтинга на стоте най-големи световни парфюмено-козметични компании WWD Beauty Report International.

През 2007 година Faberlic празнува 10 годишнина! Това е много – от гледната точка на съвременната история и е малко – ако погледнем в бъдещето. Като резултат от съвместната работа на лабораториите на  Faberlic и японските лаборатории Nikko-Chemical, световен производител на козметични съставки, е открита новата формула на кислородния комплекс — «Двойно дихание» — Novaftem-O2. Вече може уверено да твърдим: ние се научихме да управляваме процеса на микроциркулацията в кожата!

новата формула на кислородния комплекс — «Двойно дихание» — Novaftem-O2

Уникалната формула Rala

През 2008 година ЦНТР Faberlic съвместно с катедрата по Клетъчна биология и хистология на МГУ откриват ново «оръжие» в борба срещу стареенето  — уникалната формула Rala (натурална R-алфа — липоевая киселина), която въплъщават в средствата за антивъзрастова кислородна козметика Rala. През същата година биват получени 2 нови патента за използването на  Rala в козметиката. Само за една година са пуснати 60 нови продукта Faberlic. Компанията се изкачва на 86 място в рейтинга за стоте най-големи световни парфюмено-козметични компании (WWD Beauty Report International).

От 2006 до 2009 година хората на Faberlic засаждат около 100 хил. дървета в рамките на програмата «Зелени градове» под девиза: «За градове – дървета, за хората – кислород!»
През пролетта на 2011 година към Faberlic се присъединяват още 2 компании – Edelstar и Infinum, а през август 2012 година – компания Sengara. Вече всичко най-необходимо и приятно за дома и здравето може да бъде намерено при един Консултант и в един Каталог!
През есента на 2012 година на Големия Международен Форум Faberlic отпразнува своята 15 годишнина!
През 2015 година Faberlic разботва и пуска  на пазара трето поколение кислородна козметика -«Air Stream». Революционна разработка, в основата на която стои турмерон и куркумин, както и нашето безценно кислородно вещество Novaftem O2.
Същата година на страниците на каталога  се появява и първата колекция дрехи за жени, която прави невероятен бум: Продажба на 1 рокля за 1 секунда! Невероятен  рекорд за света на продажбите.

Fast fashion

През 2016г. се пристъпва към нова стратегия за развитие и навлизането на модната индустрия – концепцията fast fashion («бърза мода»). За първи път в Света прилагането на концепция за мрежов бизнес и дрехи! Идеята е развита до концепцията total look – колекции от дрехи за възрастни и деца, лимитирани ароматни колекции, бельо и декоративна козметика, демонстиращи един и същи стил за сезона. Така ръста и оборота на компанията скача с над 60% за половин година !
През юли 2016 година към компанията се присъединява и швейцарската мрежова компания компания FLORANGE, която успешно се занимава с разпостраняването на висококачествена и елитна продукция в областта на дрехите, бельото, украшенията и аксесоартие.
През есента на 2016 година започва възхитителната колаборация на Faberlic с руският дизайнер Алена Ахмадулина. Творенията на модилиераката за Faberlic биват представени на крупните модни събития  – Mercedes-Benz Fashion Week и предизвикват невероятен фурор!

възхитителната колаборация на Faberlic с руският дизайнер Алена Ахмадулина

През същата година започва ново обдинение на Faberlic и «ДЭНАС МС» – специализиран в разработването и предлагането на специална медицинска апаратура за домашна употреба на основата на електростимулация. За 18 години метода ДЭНАС-терапия получи официално признание  в Русия от Федералната служба в сферата на здравееопазването. По темата са защитени 29 докторски дисертации и кандидат дисертации, написани са над 100 научни статии, в т.ч. 5 монографии и повече от 20 методически указания за доктори.
През 2017 година колаборациите на Faberlic просължават с известните руски дизайнери – Валентин Юдашкин и Александър Рогов.
В края на лятото на 2017 година стилът става доста забележим и важен, и за това Faberlic открива собствено шивашко произвоство в Русия.

Oxiology

През 2017 година се появява и четъртото ни поколение кислородна козметика с дрони – Oxiology.  Това са специални транспортни молекули, които пренасят необходимите вещества до повредената част в клетката.

четъртото ни поколение кислородна козметика с дрони – Oxiology

През есента на 2017 година на Големия Международен Форум е отпразнуван 20 годишен юбилей!
През  2018 година в нашето портфолио се появяват още две вечни колаборации. Съвместно с актрисата и режисьор Рената Литвинова са създадени ексклузивен аромат и линия декоративна козметика. А с актрисата Юлия Висоцка – колекция стилни аксесоари за кухня.
Същата година поклониците на кислородната козметика успяват да пробват иновационна разработка – тристепенната програма за овлажняване Expert Skin Activator, за дълбоките слоеве на кожата. Каскадното действие работи благодарение на иновативна хиалуронова киселина на молекулярно ниво.
През 2018 година Faberlic заема 33 място в световната рейтингова компания на преките продажби (по версия DSN).

Главният тренд на развитието на Faberlic

През 2019 година за пръв път в света Faberlic създава прецедент:  марката пуска свой бренд couture. Премиера на първата колекция Faberlic Couture сезон есен – зима 2019/20 се състои в Москва, като ние очакваме нейната поява в продажба през есента на 2019г.
Faberlic днес – това са повече от 4 000 продукта, от които 1 100 показани в книжен каталог, 32 патента, 1 700 000 Консултанти и повече от 5 милиона потребители в 42 държави, в които се продава продукцияга и се развива бизнеса.

Главният тренд на развитието на Компанията през следващите 10 години ще е превръщането на Faberlic от парфюмено-козметична компания в начин на живот. Faberlic открива за себе си нови категории продукти – домакински съдове, детски дрехи, чорапогащи, бельо, стоки за дома и здравето.
В бъдеще към Faberlic ще бъдат присъединявани нови компании, които ще направят нашия бизнес още по-перспективен, а продукцията още по-разнообразна.

Faberlic от парфюмено-козметична компания в начин на живот.

Хей,хареса ли ти това?Напиши две - три думички за нас!

Започнете да пишете термина, по който желаете да направите търсене, и натиснете Enter. Натиснете ESC за отказ.

Нагоре

Регистрация Faberlic  

АКЦИЯ Парфюмна вода Elessar

Абонирай се за бюлетин и грабни най - изгодните оферти!

Успешно се абонирахте за бюлетин

При опита за изпращане на заявката ви възникна грешка. Моля, опитайте отново.

FABERLIC СЕВЛИЕВО ще използва информацията, която предоставяте в тази форма, за да поддържа връзка с вас и да предоставя актуализации и маркетинг.
%d bloggers like this: