Почистващи,дезинфекциращи и перилни препарати,парфюми

Каталог продукти за дома

Хипоалергенни и антибактериални продукти за дома

Отстъпка на всички продукти за дома може да получи само регистриран потребител!

ПРОМОЦИЯ!!!Сияеща чистота за вашия дом!Произволни два препарата за дома Faberlic Home (11119, 11158, 11217, 11220, 11291, 11292) за 5.09 лв. всеки.

Почистването на дома може да е лесно и приятно, ако… не го правите вие самите.
Да, за съжаление, колкото и да обичаме комфорта, чистотата и реда у дома, да се постигне всичко това ни струва доста усилия, отделено време и не малко енергия.
Има дами, които обожават да почистват и подреждат, но по-голямата част от работещите съвременни жени не могат да съчетаят така лесно работата и домашните задължения.Освен, че е по-приятно да се живее в чист дом, това е и предпоставка за здравословен начин на живот, чист въздух и чисти повърхности у дома.
Красивата обстановка вкъщи може да ни помогне да си починем ефективно и да „презаредим батериите“ за следващата работна седмица.Изберете ефективни почистващи и перилни препарати и същевременно безвредни!

Настъпващата пролет е най-подходящото време не само да сложите ред в дома, а и да го поосвежите. Ето как да го направите най-лесно, бързо и… приятно.

Правилната стратегия

Извадете всичко и от чекмеджетата, а не забърсвайте само праха отгоре. От една страна, така ще почистите и вътре, от друга, ще реорганизирате подредбата по-практично, и от трета, много е вероятно да откриете доста неща, които са за изхвърляне.

Започнете почистването от горе надолу и от стая в стая. Първо тавана – махнете паяжините, след това почистете всички предмети и пространства, за които е нужно да се качвате на стълба или стол. После идва ред на вещите и мебелите, които са на нивото на очите, и чак на финала е подът.Прочети повече…

Официален сайт на Faberlic

Хей,хареса ли ти това?Напиши две - три думички за нас!

Започнете да пишете термина, по който желаете да направите търсене, и натиснете Enter. Натиснете ESC за отказ.

Нагоре
%d bloggers like this: