Център за научни изследвания

Компанията Faberlic изгодно се различава от другите компании поради своята активност в областта на научноизследователската дейност. Резултатите от проучвания Faberlic олицетворява в иновационни козметични средства, носещи младостта и здравето на кожата ни.

Faberlic изповядват научен подход към рецептите и производството на козметика, като се използват най-висококачествени съставки, които се доставят от най-големи производители на суровини.

Но основното предимство на козметика Faberlic е в уникален кислороден комплекс  (Aquaftem ®, Novaftem – O2 ™), който е в състояние да достави допълнителен кислород директно в клетките на кожата. В основата на тази съставка е развитието на съветските учени от Института по биофизика на клетките на Академия на Науките СССР, гр.Пущино.

Производството и употребата на кислород комплекс ® Aquaftem в козметиката, както и много други уникални съставки на нашите козметични продукти, са патентовани и са ексклузивни съставки на козметика Faberlic. 

Rimma-Valeryevna-3

Ръководител на Центъра за научни изследвания Faberlic, главен козметолог на компанията, автор и организатор на разработването на нови козметични продукти е кандидат доктор на медицина, лекар-дерматолог Римма Корнеева.

Собствен Център за научни изследвания – наша гордост. Ние  поставихме науката да служи на красотата

«Ние активно сътрудничим с водещите научни учредения, например, катедра на клетъчна биология и хистология на биологичния факултет на МГУ. Те правя за нас изследвания върху клетките. Ние много работим с нашия научен консултант Татяна Павловна Клюшник – доктор на медицински науки, биохимик.

laboratory-fab-2
laboratory-fab-1

Кислород – тема, с която тя се занимава вече повече от 20 години. Също така с нас сътрудничи Медицинската Академия им. Сеченов, катедра хирургия.

Тук са изучавали заздравяването с лазер и са стигнали до извода, че неговото въздействие води до локалното изхвърляне на азотен оксид, което способства за нормализацията на микроциркулацията, приток на кислород към кожата и бързото заздравяване на раните».


РЕГИСТРИРАЙ СЕ!Стани част от тази компания!

Авторски публикации 264

Хей,хареса ли ти това?Напиши две - три думички за нас!

Свързани публикации

Започнете да пишете термина, по който желаете да направите търсене, и натиснете Enter. Натиснете ESC за отказ.

Нагоре
%d bloggers like this: