Кислород и кожа

Добре дошли в света на Faberlic!

Кислородът е жизнено необходим! При дефицита на кислород клетките просто нямат сили, за да се подновяват, възстановяват или да усвояват полезните вещества. 

Вече повече от 15 години нашата компания произвежда уникална кислородна козметика, грижейки се за младостта и здравето на вашата кожа. И ние сме признателни на тези 5 милиона потребители, които ежедневно с удоволствие ползват продукцията Faberlic, оценявайки по достойнство качеството ѝ.

Световни трендове

Faberlic работи плодотворно с водещите дизайнери, гримьори и парфюмеристи, създавайки ексклузивни и иновационни продукти.

Кожата диша кислород


•    След 20-годишна възраст започва стареенето на кожата! Животът в мегаполиса – намаленото съдържание на кислород в атмосферата, лудият ритъм на съвременния живот, множеството източници на стрес… Всичко това води до преждевременното стареене. 
•    Важно е да се достави кислород в дълбоките слоеве на кожата. Само козметиката Faberlic съдържа уникалния патентован кислороден транспортьор (Аквафтэм®, Novaftem-O2®), доставящ допълнителен кислород дълбоко в клетките на кожата. 

Кислородът -без него са невъзможни каквито и да било биохимични реакции и процеси в клетките на кожата – кислородът дава енергия за тяхното осъществяване.  

Работи не козметиката, работят нашите клетки! Ако на кожата не ѝ стига кислород, тогава клетките просто нямат сили да се подновяват, възстановяват и да усвояват полезните вещества, по-специално тези, които постъпват в кожата с козметиката. И тогава обикновените козметични средства вече не помагат!

Ефект от използването на кислородната козметика

•    Намаляват се бръчките и тъмните кръгове под очите;
•    Възстановява се стегнатостта на кожата и овала на лицето;
•    Кожата придобива свеж и здрав вид. 

Достатъчен ли  е кислорода на Вашата кожа?

Ако отговорихте положително на повече от 3 въпроса, вашата кожа е изложена на вредите от кислородното гладуване! За поддържането на кислородния баланс клетките на кожата се нуждаят от допълнителен кислород.

Запознай се с кислородната серия на FABERLIC – Oxiology !

Авторски публикации 257

Хей,хареса ли ти това?Напиши две - три думички за нас!

Свързани публикации

Започнете да пишете термина, по който желаете да направите търсене, и натиснете Enter. Натиснете ESC за отказ.

Нагоре
%d bloggers like this: