Oxiology линия

Козметика Faberlic грижа за лицето

Не козметиката работи – клетките ви работят! 

Какво можем да направим, за своята кожа, ако живеем в големия град и сме подложени на отрицателното въздействие на всички фактори, действащи едновременно в обкръжаващата ни среда?  Как да предотвратим следите оставени върху нашето лице от редица вредни навици или постоянно съпътстващия ни стрес на ежедневието?

Отговор на тези въпроси дават съвременните козметични технологии. За да накараме кожата си отново да изглежда здрава, е необходимо редовно да бъде доставян кислород в нейните по-дълбоки слоеве.

Те абсорбират полезните вещества, които се съдържат в козметиката.
С недостиг на кислород кожните клетки нямат сили да се възстановяват и усвояват полезни вещества, защото именно кислородът осигурява енергия за всички процеси в клетките на живия организъм.

Не козметиката работи – клетките ви работят

Кислородната козметика работи!

За да усвоят активни козметични добавки, кожните клетки се нуждаят от допълнителен кислород! Само козметиката Faberlic съдържа уникален патентован транспорт на кислород (Aquaftem®, Novaftem-O2 ) , който доставя допълнителен кислород дълбоко в клетките на кожата ,  има невероятна способност да улавя и задържа до 40 обемни процента кислород. При нанасяне на крема с Aquaftem® върху кожата, той прониква в по-дълбоките слоеве на кожата, доставяйки там кислород.

НА БАЗАТА НА КИСЛОРОДНИ ДРОНОВЕ

Осигурява целенасочено действие върху кожните клетки в 4 посоки.В резултат кожата наистина диша,изпълнена със свежест и сияние! 

Дроновете в козметиката Oxiology от Faberlic – това са транспортни молекули, които изпращат кислород в дълбоките слоеве на кожата. Особеността на дроновете – това е техния малък размер и способността им да доставят активното вещество именно към тези участъци на кожата, които се нуждаят най-много в него.

КАКВО Е ТОВА КИСЛОРОДЕН ДРОН?

Научете,като прочетет статията ТУК!

Запознай се с кислородната серия на Фаберлик!

Авторски публикации 243

Хей,хареса ли ти това?Напиши две - три думички за нас!

Свързани публикации

Започнете да пишете термина, по който желаете да направите търсене, и натиснете Enter. Натиснете ESC за отказ.

Нагоре
%d bloggers like this: