Цялото внимание към краката ти!

Искаш ли да си в крак с времето? Тогава Избери чорапогащник с украшение. Този сезон те отново са актуални. Погледнете по нов начин в гардероба си: чорапогащи с печат ще съживят всяко кратко изображение и ще добавят моден акцент. Цялото внимание към краката ти!

Чорапогащникът – малката подробност, която променя света

Модата на късата пола в началото на 60-те години накара жените да хвърлят чорапите и жартиерите

Звучи невероятно, но по най-груби изчисления в гардеробите на жените по света има повече от 4 милиарда чорапогащника! И то при положение, че всяка притежава най-много два. В началото обаче новата мода твърде бавно си пробила път.Производството на чорапи, превърнали се по-късно в чорапогащи, е стара индустрия. 

По-стара от модерните оръжия, барута и преработените храни, по-стара дори от цивилизацията, каквато я познаваме. Като че ли единственото нещо, от което е по-нова, е първородният грях. И това отхвърля хипотезата на някои, че чифт копринени чорапи, а не една невинна червена ябълка са довели до падението на човечеството.

Мислиш ли, че е прекалено смело? Не е време да се съмняваш! Вземете решение за експерименти и няма да съжалявате – фантастичните чорапогащи ще направят съблазнителна дори скромна пола до коленете.

Тази пролет предпочитайте голяма рисунка. Грахът и флоралният печат все още изглеждат печеливши – особено с романтичните рокли и поли на силуета New Look. Геометричната украса ще бъде ярък акцент на изображението в стила на минимализма. Чорапогащи със смел анималистичен печат ще се поберат в съкратени поли и рокли с прав или А-силует.

В  четвъртия каталог-плосък шев, памучен плат, укрепен прозрачен нос и широк колан. Плътността в зависимост от модела е 20, 30 и 40 den.

Чорапогащник с украшение

Разгледайте всички модели и изберете своя!

КАТАЛОГ И ПОРЪЧКА

Авторски публикации 257

Хей,хареса ли ти това?Напиши две - три думички за нас!

Свързани публикации

Започнете да пишете термина, по който желаете да направите търсене, и натиснете Enter. Натиснете ESC за отказ.

Нагоре
%d bloggers like this: