ЕСТЕСТВЕНИТЕ ВЕЖДИ СА НА МОДА

По-рядко хващайте пинсетите, нека естественият вид на веждите ви се прояви с цялата си красота.

Веждите ви не бива да реанимират,устройте им спа.Почистете ги от грима и ги сресвайте всеки ден.Масажирайте със специално средство за растеж (например артикул 1033).

Ще бъде възможно напълно да се възстановят след неуспешно оцветяване или изскубване след поне 2 седмици.

Моливът за вежди е незаменим, когато трябва да нарисувате тънки линии. Нанесете кратки щрихи с молив по цялата дължина на веждите.Те имитират космите и изглеждат естествено, ако цветът е избран правилно.

ИЗБОР НА ФОРМА, фокусирайте се върху естествената извивка. Не се отдалечавайте от естествената линия и просто направете върховете на веждите по-елегантни.

Палитрите за вежди от няколко нюанса са универсални – просто изберете правилния цвят. Ако използвате лек тон във вътрешния ъгъл, в средата в центъра, а най-тъмният в края, получавате усещане за допълнителна плътност.

Гел за вежди фиксира формата и придава по-наситен цвят и копринен блясък. Удобна къса четка боядисва космите и с необходимата сръчност не оставя следи по кожата.

Перфектен резултат ще се получи, ако комбинирате молив с прах за вежди или гел. Когато рисувате вежда, се движете по права линия: от вътрешния ръб до точката на счупване и след това от точката на счупване до върха.

За да проверите колко прецизно и ясно сте нарисували линиите с молив, срешете веждите надолу, премахнете празнините и след това върнете космите обратно.

Запази естественият вид на веждите!

Благодаря,че използвахте бутоните за споделяне!Абонирайте се за новини и ще получавате полезни статии и новости за продукти!

Каталог и поръчка!

Авторски публикации 264

Хей,хареса ли ти това?Напиши две - три думички за нас!

Свързани публикации

Започнете да пишете термина, по който желаете да направите търсене, и натиснете Enter. Натиснете ESC за отказ.

Нагоре
%d bloggers like this: