Прах за пране

FABERLIC ПРАХ ЗА ПРАНЕ

FABERLIC ПРАХ ЗА ПРАНЕ-доказателство, че продуктът е ефективен и безопасен за изпиране на любимия ви пуловер от кашмир, беше одобрението на Woolmark, световноизвестен експерт.

Woolmark е основана през 1937 г. от най-големите производители на вълна. По-късно е създадена програмата Woolmark Apparel Care, която сертифицира домакински уреди и перилни препарати. Тестовете се провеждат в независими лаборатории, а правото да се носи логото на програмата е дадено на най-добрите. Получаването на одобрение от Woolmark не е лесно: трябва да отговаряте на строгите изисквания на международните стандарти, внимателно да се запази крехката красота на естествената вълна. Следователно марката, която сега се появява на опаковката на прах Faberlic, е гаранция за най-високо качество.

Компанията Woolmark тества нашата новост и потвърди, че прахът е идеален за изпиране на вълна! Нещата не се деформират, не избледняват, остават меки и еластични.

Не забравяйте: можете да перете вълнени изделия само ръчно или в пералнята на режим „Вълна“ / „Нежни тъкани“ при температура, посочена на етикетите. Следвайте препоръките на производителя, така че вълнените неща да ви радват възможно най-дълго!

Прахът притежава подобрена формула,в основата на която е иновативен комплекс  BI-ZYME, Разработен е в Германия. Съдържа повишена концентрация от активни съставки, затова за ефективно изпиране, ще Вие е необходима само една лъжица от прах за пране. По-добре се изплаква от тъканите, в сравние с прахове от по-старо  поколение.

FABERLIC ПРАХ ЗА ПРАНЕ

Биодобавки-ензими повишават изпираща способност на праха за пране, премахват петната с въглихидратен и протеинов произход.

Прахът за пране премахва петната дори при пране на ниска температура, активен  е във всички видове вода. 

Още за цялата гама домашна козметика прочетете ТУК!

Авторски публикации 264

Хей,хареса ли ти това?Напиши две - три думички за нас!

Свързани публикации

Започнете да пишете термина, по който желаете да направите търсене, и натиснете Enter. Натиснете ESC за отказ.

Нагоре
%d bloggers like this: