Шампоан за коса

Жизнена сила и великолепие

При третирането на увредена коса е от ключово значение да изберете правилните продукти за подхранването й. Променете рутинната си ежедневна грижа, като включите специални продукти за увредена коса, които да възвърнат великолепието на косата ви. … 

Дълбоко кондициониране на косата у дома е един от най-добрите начини, по които можете да третирате косата си с натурални съставки.

Има много дълбоки процедури за подготовка, които можете да опитате у дома, които са с цел да подобрят здравето на косата ви. Независимо от вида на косата, най-често причината за лошата коса е липсата на влага.

Технологията „Smart System“

Технологията „Smart System“ се основава на леки добавки за кондициониране, които действат ефективно, без да вредят на косата. Тя ще изглежда гладка, блестяща и лесна за разресване, а при редовна употреба става по-малко чуплива, отколкото при миене с обикновени шампоани.

Особено за жени и мъже, които ценят всяка минута от времето си.

Expert е иновативна грижа, базирана на синтез на високи технологии и функционални съставки. Ден след ден Експертът променя текстурата на косата ви и я прави така, както сте мечтали – великолепна!

Кондициониращият шампоан 2 в 1

Кондициониращият шампоан 2 в 1 ( арт. 8988 ) нежно почиства и придава на косата блясък и коприненост.

Деликатно почистване и кондициониране в една бутилка. Продуктът е предназначен за жени и мъже, които ценят всяка минута от времето си!

  • Технологията „Smart System“ се основава на леки добавки за кондициониране, които действат ефективно, без да претеглят косата. Косата ви изглежда гладка, блестяща и лесна за разресване, а при редовна употреба става по-малко чуплива, отколкото при миене с обикновени шампоани.
  • Нежно почиства и кондиционира.
  • Придава на косата блясък и коприненост.
  • Подходящ за ежедневна грижа за косата от всякакъв тип.

Срок на годност: 24 месеца от датата на производство, посочена на опаковката.
Декларация за съответствие

Халал Сертификат

Предполагам,че и ти се грижиш за косата си?Искаш по – евтини,но качествени продукти!Побързай и се РЕГИСТРИРАЙ!Аз ще ти помогна да направиш първата си поръчка и да си вземеш уникалния подарък,който компанията предлага!

Очаквам те в екипа!

Авторски публикации 264

Хей,хареса ли ти това?Напиши две - три думички за нас!

Свързани публикации

Започнете да пишете термина, по който желаете да направите търсене, и натиснете Enter. Натиснете ESC за отказ.

Нагоре
%d bloggers like this: