концентриран препарат за миене на съдове

ГРИЖА ЗА КОЖАТА НА РЪЦЕТЕ!

Новият концентриран препарат за миене на съдове с D пантенол и масла ще защити от агресивното въздействие на водата. Съхрани красотата и здравето заедно с Faberlic.

Водата способства за отмиването на защитните естествени мазнини от повърхността на кожата. Ръцете най-често се подлагат на агресивното въздействие на външната среда и най-често са в контакт с водата. За да е гладка и копринено мека кожата на ръцете, компания Faberlic разработи новото концентрирано средство за миене на съдове, в чийто състав влизат витамини и масла.

Концентрираният балсам за миене на съдове с D пантенол се бори не само със замърсяванията, но и отлично овлажнява, защитава срещу пресушаване и възстановява кожата след въздействието на водата.

Концентрираният балсам за миене на съдове с бадемово масло и витамин Е внимателно омекотява кожата, отстранява излющването и неприятното усещане за „стягане“, защитава и укрепва ноктите.

Миещите средства на Faberlic бързо и ефективно почистват съдовете от мазнината, не оставят капчици, отстраняват неприятните миризми от съдовете и гъбите, запазват и защитават кожата на ръцете. Продуктът е дерматологично одобрен за чувствителна и атопична кожа, абсолютно безопасен е за здравето, препоръчва се за миене на детски съдове и биберони.

Концентриран препарат за миене на съдове с бадемово масло

Артикул: 30096

10.49 BGN 7.99 BGN Обeм: 500 мл.

Концентриран препарат за миене на съдове с Д-пантенол

Артикул: 30092

10.49 BGN 7.99 BGN Обeм: 500 мл.

Регистрирайте се в сайта на Faberlic! Станете Консултант, и Вие ще можете да купувате продуктите за дома, здравето и красотата с отстъпка от 20 до 26%!

ФАБЕРЛИК – ПОМОЩНА РЕГИСТРАЦИЯ

Авторски публикации 264

Хей,хареса ли ти това?Напиши две - три думички за нас!

Свързани публикации

Започнете да пишете термина, по който желаете да направите търсене, и натиснете Enter. Натиснете ESC за отказ.

Нагоре
%d bloggers like this: