КАК ДА НЕ РАЗВАЛИМ НЕЩО НОВО

 5 СЪВЕТА ЗА ГРИЖА ЗА ТЪКАНИТЕ

Проверете цветовете за устойчивост.

Намерете незабележима зона (на колан, джобове, подгъви) и опитайте върху нея препарата за пране или средството за отстраняване на петна.

Проверете препоръките на производителя.

Те са свързани с всичко – пране, гладене, сушене и професионално почистване. Ако е възможно, пазете тези препоръки за всеки елемент и периодично ги актуализирайте в паметта си.

Използвайте омекотител от първото пране.

Не чакайте, докато нещото промени цвета си и започне да се разпада – предотвратете го! Омекотителя ще поддържа цветовете живи и тъканните влакна силни. Изберете продукта според вида и цвета на тъканта.

Съхранявайте правилно

Съхранявайте тънки копринени блузи и рокли на меки закачалки. А потниците сгънати, но със сигурност така, че да не попаднат под тежки дрехи, в противен случай дълбоките гънки ще бъдат трудни за премахване дори с ютия.

Пригответе прането си.

Не перете пуловери и якета с отворени ципове. Дори закопчаните дрехи трябва да бъдат напълно закопчани и обърнати отвътре навън.

Запасете се с аксесоари: чанта за пране на бельо и деликатни материи, специалните тесни топки няма да позволят нещата да се слепят и ще направят изпирането по-ефективно.

Проверете цветовете за устойчивост!

Пробвай продуктите за пране на Фаберлик!

Разгледай каталога и поръчай лесно!

Авторски публикации 243

Хей,хареса ли ти това?Напиши две - три думички за нас!

Свързани публикации

Започнете да пишете термина, по който желаете да направите търсене, и натиснете Enter. Натиснете ESC за отказ.

Нагоре
%d bloggers like this: