Бръчките

КАК ДА ПРЕДОТВРАТИТЕ БРЪЧКИТЕ ПО ЛИЦЕТО?

Бръчките със сигурност ще се появят, ако често се мръщите, движите веждите си, напрягате челото и очите и се смеете много.

„Пачите крака“ се считат за признак на забавление и смях, но самият смях не е причина за бръчки. Гънките се формират от прекомерно напрежение, а искрената усмивка, напротив, отпуска мускулите. Смейте се от сърце, но често се оглеждайте в огледалото.

Мимическите бръчки на челото възникват от неволни движения по време на разговор или концентрирана работа. Погледнете непознати и забележете как те набръчкват челата си или се намръщат – няма да искате да повторите този израз на лицето. 

Можете да преодолеете лошия навик, ако редовно изпълнявате това упражнение: погледнете нагоре за 2-3 секунди, след това рязко погледнете надолу, опитвайки се да не напрягате мускулите си.

Пийте повече вода. Кожата без влага е по-малко еластична, склонна към сухота, лесно се деформира. Не използвайте кремове за лице в областта около очите. 

Не забравяйте за хидратиращата грижа: крем за вашия тип кожа и възраст + серум. Той ще засили ефекта му и ще добави допълнителни ползи към ежедневната козметична процедура.

Бръчките-предотвратяването е възможно!

Вижте и прочетете за серията Vario,която е от новите серии на Фаберлик,но с доказано качество.

Наситен подхранващ крем за лице

Наситен подхранващ крем за лице

Средствата от линията Vario ще ти дадат възможност да създадеш уникален продукт, решаващ конкретни проблеми на кожата. Просто добави към кремът-основа един или два елексира, и твоето индивидуално средство е готово!

Наситен подхранващ крем за лице:

  • има богата текстура;
  • обезпечава подхранването и комфорта дори на сухата обезводнена кожа;
  • способства за бързото възстановяване на повредените тъкани;
  • поддържа процесите на естественото обновяване на кожата;
  • изпълва със силата на мощните природни ингредиенти;
  • съхранява младостта и красотата.

Дуетът масла от жожоба и макадамия гарантира максимално подхранване, способства за бързото възстановяване на повредените тъкани и поддържа процесите на естествено обновяване на кожата.

Уникалният компонент RNAge®, получен от семена на облепиха, повишава плътността и еластичността на кожата, подмладява клетките и съхранява младостта.

Биомиметическия комплекс, сходен по състав с липидните компоненти на кожата, способства за възстановяването на нейния горен бариерен слой.

Кислородният комплекс Novaftem O2® доставя кислород в дълбоките слоеве на кожата, усилвайки действието на активните вещества.

В зависимост от потребностите на кожата използвай кремът-флуид отделно или го усили с елексири!

Срок на годност: 18 месеца от датата на изготвяне, указана на опаковката.

Пишете ми за безплатна консултация и заедно да изберем вашата серия козметика!

Разгледайте каталога и изберете,а аз ще помогна при въпроси.

Авторски публикации 243

Хей,хареса ли ти това?Напиши две - три думички за нас!

Свързани публикации

Започнете да пишете термина, по който желаете да направите търсене, и натиснете Enter. Натиснете ESC за отказ.

Нагоре
%d bloggers like this: