Какво е аргинин ?

Защо се добавя към боята за коса?

Аргининът е незаменима аминокиселина, тъй като тялото ни няма способността да го произвежда, което участва в правилното функциониране на много области на нашето тяло.

Сред неговите функции се откроява аргининът, особено в дейността на ендокринните жлези, които са отговорни за производството на хормони, където тази аминокиселина е от съществено значение за стимулиране на растежния хормон.

Друга функция на аргинина е стимулирането на развитието и растежа на косата, тъй като тя е аминокиселина, която е част от протеини, включително кератин. 

Отговор на експерта: Това е аминокиселина, материал, свързан с клетъчната структура на косата. Той буквално потупва повредените участъци на косъма и възстановява неговата цялост, компенсирайки липсата на кератинов протеин. Цветът пада идеално дори върху възстановената с аргинин коса, а ламиниращият ефект се получава с най-високо качество.

Попитай за боята за коса на FABERLIC!

Вижте за пример ламинираната книга. Ако използвате ПДЧ, на повърхността на която има много нередности, мастилото „се проваля“ при отпечатване, запълвайки неравномерно полето за печат и виждате лошо оцветена книга.

След това се ламинира с филм или лак. В случай че между филм и повърхност на книгата ще видите микровоиди, които нарушават естествеността и красотата на цвета.

Ако книгата е лакирана, то трябва да лежи върху картона неравномерно, неравности се усилва, бляскат се губи. Резултатът ще бъде съвсем различен, ако нашата книга е създадена от висококачествен картон с идеално гладка равна повърхност!

Този пример ясно обяснява принципа на действие на нашата крем-боя. CC е цвят и корекция, което означава боядисване и възстановяване на косата в една процедура.

Предлагам ви най – трайната боя за коса!Вижте ТУК!

Авторски публикации 257

Хей,хареса ли ти това?Напиши две - три думички за нас!

Свързани публикации

Започнете да пишете термина, по който желаете да направите търсене, и натиснете Enter. Натиснете ESC за отказ.

Нагоре
%d bloggers like this: